14

Роко

преди 6 месеца

Това да се представя разбойника за жертва е патент на руснацитеЧервените кратуни да не се правят че не знаят че това еукрайна е пето или шесто нашествие от както путин се докопа до власта и при всички нашествия се прави на невинна жертва.А тия ирански *** ,ако случайно се опитат да нападнат сами ще сте свидетели за колко време ще бъдат размазани.И някоя червена кратуна знае ли че ес налива около 700млн, а сащ около 300млн, а *** нищо само оръжие на хамас.И смятате че този заформящ се бо

13

Роко

преди 6 месеца

Това да се представя разбойника за жертва е патент на ***.Червените кратуни да не се правят че не знаят че това еукрайна е пето или шесто нашествие от както путин се докопа до власта и при всички нашествия се прави на невинна жертва.А тия ирански *** ,ако случайно се опитат да нападнат сами ще сте свидетели за колко време ще бъдат размазани.И някоя червена кратуна знае ли че ес налива около 700млн, а сащ около 300млн, а *** нищо само оръжие на хамас.И смятате че този заформящ се бо

12

Българин

преди 6 месеца

Туй шубето голям страх. Ама няма кво да бързат, първо ще им окастрят прокситата в Газа, Ливан, Турция и Катар. Иран е в бюджета за Q3 2024.

11

tot

преди 6 месеца

Тия трябва да ги си останат в царсвото на Хадес и повече да не се допускат при земните ,защото така са си избрали да съществуват!!!Не вярван Иран и който и да е да се противопостави на Израел,защото знаят какво ще последва!!!

10

нн

преди 6 месеца

Руснаците преди Украйна и те така направиха, военно учение. Иран навярно усеща, че ще става нещо голямо в близко бъдеще. Американците в Близкия изток въобще не са си отишли и постоянно ровят. В момента ставащото в Израел става 1 към 1 и с участието на САЩ.

9

Rey

преди 6 месеца

IRAN SHTE RAZPLACHE MAYKITE SIONISTKI

8

Ret

преди 6 месеца

Sionistkata paplach

7

Анонимен

преди 6 месеца

Израел вече започнаха да дават жертви хора и техника, въпрос на време е да поискат помощ от САЩ и те ще се намесят. Тогава ще влезе и Иран в мелето при това с тихата подкрепа на Саудитска Арабия, Китай и Русия. Хайде може да видим дори потопяване на самолетоносач,.ще е много интересно.

6

Анонимен

преди 6 месеца

До6.Ти да не си имал близки срещи с ***,че така виеш и ревеш по форумите?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Мученици...

4

As

преди 6 месеца

До Public enemiesи за теб скоро ще дойде

3

Public enemies

преди 6 месеца

Море от ислямисти ще залее Израел, Нетаняху не може да избяга от гнева на Аллах.

2

Талибан ерджолан

преди 6 месеца

Ашколсун кьопоолар! Бетер турска работа!

1

приматите да не

преди 6 месеца

пушат около снарядите, че се избиха.