83

Pepo

преди 7 месеца

Бойко въпреки явната манипулация преди години си подаде оставката.А това мекотели се държи за властта и директно нарежда на ЦИК.И сега стана ясно защо настояваха за контрол на службите от марионетките НАРОДНО??? СЪБРАНИЕ

82

Путин.

преди 7 месеца

Тези. Мошеници. От. Промяната. Се. Мъчат. Да. Фалшифицират. Изборите. Тези. Са. За. Затвора. Дано. Господин. Ги. Прибере. По. Рано. ***. Мръсни

81

Хартиена бюлетина

преди 7 месеца

Нека да е с хартийка...и няма да имам никаква спирка. Победата е наша ну, давай Наташа.

80

Анонимен

преди 7 месеца

До Ц до 79И бюлетините от машините имат номера и се подпечатват.

79

Оня дето помни

преди 7 месеца

До АнонименАми нали сертифицират не само машините, а и софтуера им бе ***! То ако е само за машините, те са си същите, които бяха сертифицирани и за миналите и за по-миналите избори. Как пък ЦИК не можа да изчака още 2 часа, а според инструкциите на хартиената мафия побърза да ги обяви за несертифицирани???

78

Анонимен

преди 7 месеца

Ако някой отрови хората в ресторант със СЕРТИФИЦИРАНА ОТРОВА ЗА МИШКИ, това престъпление ли е според авторите на димката за СЕРТИФИЦИРАНЕТО???? Събрали се посред нощ да спасяват гепенето, набили им канчетата и им дали по някой лев и тези веднага СЕРТИФИЦИРАЛИ фалшименто машините (но не и лъжливия им софтуер), за да ги набутат навсякъде. Как пък за месеци преди изборите не можаха да ги сертифицират, а за два часа посред нощ ги сертифицираха???

77

Ц до 79

преди 7 месеца

Бюлетините ИМАТ НОМЕРА 3 НЕ МОГАТ ДА СЕ СМЕНЯТ С ДРЕГИ. ВТОРО - СЛАГАТ ИМ СЕ ПЕЧАТИ ОТ КОМИСИЯТА

76

Анонимен

преди 7 месеца

До Тоя *** който 60 Я ти бастунне у лево. Много си "умен", прекалено много дрънкаш и пречиш на форума да си чеше езиците. И защо изобщо коментираш нещо, което не разбираш?

75

Анонимен

преди 7 месеца

Голяма борба на клоновете на мафията в България, яхнати от посолството - кой да открадне изборите... Едни си нагласили голямо "ала-бала" с машините, други искат и те кокала... Пълен цирк и истинска трагедия за България. Всичко това доказва, че няма централизирано управление на държавата, няма правов ред, не работят основните системи за национална сигурност и България е просто разграден двор, където населението е стадо овце умело будалкани от медиите.

74

Особняк

преди 7 месеца

Човек се сеща защо се криеш в тъмна стаичка бързо .Първо гласуване трябва да е задължително щом ползваш социал ,второ платените си носят бюлетин в джоба и го слагат в плика не ползват от избирателната секция. Трето трябва да се спре това пре регистриране в някой села .Не може един кмет да си доведе и регистрира 70 избиратели в село с местни жители 250 души.

73

Софиянка

преди 7 месеца

Споко. С това им решение без машини си знаем резултата. Защо са ни избори. Само карат хората да си губят времето като ходят до урните, като друг решава тяхното решение.

72

Хари

преди 7 месеца

България е вече гледана под лупа за пране на пари!Така и трябва,краде се здраво,мощно и организирано! Така е и сега , когато ХЕШ у нас е само КЕШ!

71

Анонимен

преди 7 месеца

Не разбирам какво му е срамното на гласуването, та трябва да се крием и то в тъмна стаичка...

70

Анонимен

преди 7 месеца

До 95...Проблема се създава от начина на броене и съдбата на хартиените бюлетини тук в България.Във Франция не са се отказали от хартията.Но там броенето става пред хората.А не дълбоко законспиритсано както е я България.От там и многото купени вотове и манипулации с хартията.И дори с машини да гласуваме. Тук пак ни баламосват и крият системата на гласуване.Докато няма общественост при гласуване и криене все тая ще е .Дали с хартия или с машини.Къде са журналистите в България...дето ги наричаха,,

69

Анонимен

преди 7 месеца

До 92....Излезе преди време информация как във Франция се гласува на избори.Тсм изборите се гласуват на обществено място на площада.С много камери и свидетели.Всели може да снима и гледа.Тук е в една тъмна стаичка в някакво общински помещение.Забрснено за камери и случайни свидетели.Там бюлетините се затварят и отварят пред много хора и на яве.Тук потъват в един автомобил в неизвестна посока.И се отварят само пред двама или трима човека.Тсм във Франция се броят пред хората.И всеки вижда.За това

68

И със код и без код

преди 7 месеца

Не може да промениш вота на човека ,Ако имаш ноухао над машината и си някой супер АЙТИ ще почнеш да вадиш примерно билетчета след края на работния ден ако въобще има КРАЙ и никой не те гледа --защото ти не можеш да идеш до машината и да започнеш да си тракаш --другите те гледат и не става ! За верни трябва да се приемат сложените във урната бюлетини а не тези от паметта при (съмнение ) това са елементарни работи ,НО КОД ЗВУЧИ ВАЖНО И НЕОБЯСНИМО !

67

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам какво е МЯУ, но в компетентността на следващите две организации по въпроса има сериозни съмнения.

66

Ким Чен Ун

преди 7 месеца

-Избори с повече от един кандидат са страшна бъркотия!

65

Тоя бастун който

преди 7 месеца

Ми слага минуси да обясни както АЗ го обяснявам( ЧЕ НЕ МОЖЕ ) как ще ми фалшифицира машинното билетче ,че ме дразни !!! Защото за хартията всеки знае-- малко по интелигентните знаят как се копува и фалшифицира вота със ХАРТИЯ и как се следи дали купения е пуснал каквото трябва ! На моята 90 г баба мога да и натикам предварително попълнена ХАРТИЕНА бюлетина във ръката и да я накарам да я пусне ,ама със машината НЕ СТАВА ! Същото е и със неграмотни и какви ли не други !

64

Анонимен

преди 7 месеца

До 88....Вече трети ден не излиза експерт да обясни професионално как стоят нещата.Само политици виждам да се карат И размахват едни кодове.Ако тия кодове са важни , защо не обяснят как действат Пълна мъгла за избирателите.Умишлено ли е .В края на краищата след не много време ще покажат експерт.Но сякаш да обясни , че е станало грешка.Ми , много взеха да стават грешките....,,Делото ,,Барселона гейт " грешка ли излезе на края..