30

БАНко

преди 7 месеца

НАТООВЦЕТЕ , ОПЕРАЦИЯ ЛИ Е ???

29

Алекс

преди 7 месеца

Добра новина.Това гнездо на терористи ще бъде разрушено.

28

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Много добро интервя със "зелените" (разбирайте - Хамас). Таткото казва, че ще се гордее с 3 годишната си дъщеря ако тя порасне и се самоубие в името на Алах и свещената война. Тая болест трудно се лекува.

27

Petar

преди 7 месеца

Долните евреи трябва да бъдат избити до крак, за да има мир на земята.

26

от Кораба ,,Мисури&q

преди 7 месеца

Как може да съществува глобален международен орган като ООН,и да има постоянни войни по света? Би трябвало да цари вечен Мир между всички държави,а то война след война,и преврат след преврат.За какво е това ООН когато не може да спре една война където над 50% от жертвите са цивилни?По време на война в бивша Югославия пък,на всеки един убит войник,се падаха по пет цивилни жертви.Имам чувството че функцията на ООН е някаква друга,но не и стожер на световния мир.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Аз да питам за един приятел... ше има ли палестинско чеверме за някой израелец? До колкото знам има врачанско чеверме- един по средата и по един отпред и отзад с изправени щеки...буа ха ха ха...

24

Анонимен

преди 7 месеца

"САЩ и те махат с уши" - правилно си забелязал. Даже говорителя на Пентагона избърза да си върже гащите и каза, че нямат общо с наземната операция в Газа, а Белия Дом час по-късно пусна съобщетие, че няма интерес от конфликт с Иран.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Незнам кака атака почват, но тези дни израелския премиер заяви че не бърза, защото риска от провалне голям. А както знаем политиците си гледат само рейтинга. СаЩ и те махат с уши, щото не им стиска...

22

Анонимен

преди 7 месеца

Фтора фаза в действие! Пак ще хвърчат ***!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв прекрасен свят би било без еввреи и мююслита... ееех, мечти.

20

Факти

преди 7 месеца

Бивши членове на Хамас говорят пред камера - Хамас е враг номер 1 на Палестина. Даже в ООН говориха по темата, който има желание - да гледа мнението не хора, живяли 40 години в Палестина.

19

до 15

преди 7 месеца

Къде да напуснат, бе? Евреите обстрелват и бежанските лагери по границата с Египет. Опитай ти да напуснеш дома си и къде ще се скриеш? На хижа Тинтява на Витоша-

18

Анти-семит

преди 7 месеца

Иде часът на възмездие за еврейските варвари. Ще има малко холокостче наскоро, но не като предишния измислен холокост, този ще е истински! Няма да има пощада за еврейската сгганн! Ох котьоооо ох, какъв дебел ви чака бедна ви е фантазията да си я представите!

17

Анонимен

преди 7 месеца

В същото време Хизбула се придвижиха на северната граница от към Ливан. Сайед Хасан Насралах (егати фамилията, а? Хахаха...) съобщи, че ако Израел пробие в Газа, Хизбула влиза във войната. Е Израел пробиха. Да видим дали арабите имат топки или са само на думи.

16

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Рубладжийските ботове що нищо не казахте като Китай вкара 1.3 милиона мюсюлмани в концентрационни лагери? Лицемерничим и пишем само за копейки, знаем ви мизерията.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Това да не е нещо като контранастъплението на Зеленски? Готвят, приготвят, сготвиха се.

14

Факти

преди 7 месеца

Израел предупреждава: напуснете северна Газа, терористите се крият зад цивилното население.Израел пак предупреждава: напуснете северна Газа, имате три дни.Междувременно Хамас: блокират пътищата и спряха бензиностанциите в Газа, за да не могат цивилните да напуснат и да им служат за човешки щит.

13

Исус Христос

преди 7 месеца

Пожелавам успех на героите на Хамас и се моля да видят сметката на богоубийците евреи! Не щадете никой от тях!

12

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен "Ако искаме да оставим по-добър свят за идните поколения, трябва да го изчистим евреите, не утре, а сега!" --------- пък ако може да разкараме и *** с тях най-добре.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Дългоносите по-добре да започнат да се запъсяват с ония големите камъни, че бая ще им трябват.