103

Ха ха,

преди 7 месеца

...за три години извън властта,щатните плювалници не можаха нищо друго да измислят за Борисов...една и съща евтина и примитивна помия! Продължавайте в същия дух,тя отдавна вече работи за него! Колкото до измамниците-Шарлатани, отмина времето ,когато можеха да си бършат собствените си Л'на с неговото име!

102

Българин

преди 7 месеца

Най неадекватност, крадлив, продажен политик е това. И Бойко Методиев Борисов е неговото име.

101

Българин

преди 7 месеца

Най-адекватният български политик в последните 30 години!!!

100

Радослав

преди 7 месеца

Какво си губим времето с избори и глупости? Направо вместо избори да има гладиаторски битки,всички кандидати в една арена и като останат живи колкото са местата в общината да се спира касапницата и оцелелите стават кметове и общински съветници, поне така ще се изчисти малко плява сред листите и кандидатите рязко ще намалеят, пък и ще е зрелище за гражданите.

99

ББ

преди 7 месеца

минусите ви нямат значение...САЩ и Свободният Свят са фактора...задължително Пеевски и борисов с радев,тябва да се блъснат в товарният...физически и бързо!!!те са нагли руски агенти!!!И ВЕБЕР ГИ ФИНАНСИРА С ПАРИТЕ НА ес нАРОДИТЕ...с грабежи и схеми по руски...алкохолик съм и не нося отговорност за казаното...хахахаха...а и гласове чувам!!!

98

ББ

преди 7 месеца

Съд за всички работещи в даНС...ОТЧИТАЩА СЕ В ЦЕНТРАЛАТА НА ДПс,...на "МЮСЮЛМАНИНА"Пеевски,хора...ако сте още...ограбват ни точно тези даващите ви по ...50 лв.държат ви на кайшка като животни...бедни ...безработни...необразовани...това правеха дПс и гРоб последните 30 г...мафията ви превръщаше в животни...гладни...без утре...за да им слугувате...и искате още???вземете им подкупите и гласувайте за децата си!!!ПП-ДБ

97

ББ

преди 7 месеца

и докога дАнс ще докладва в централите на ДПС и гРоб,КОГА РУСКИТЕ АГЕНТИ НА КОЙТО ПЛАЩАМЕ БЕЗБОЖНИ ЗАПЛАТИ И ДАЛИ ИМ НЕЧОВЕШКИ ПРАВА...ЩЕ ПРОДАВАТ Народа ни????Закрийте руската шпионска клетка ...дАнс!!!

96

ББ

преди 7 месеца

До Алтернативата ВАРНАМашините са принтери...печатещи машини...към код?...КАКВИ СКАНДАЛИ ПО РУСКИ НА ПЕЕВСКИ-БОРИСОВ?САЩ и ЕС...Вебер е руски агент като пеевски и борисов...Спрете копелетата!!!!

95

ББ

преди 7 месеца

и кога пеевски купил доган стана мюсюлманин?има ли живи турчета работещи в създадени от него фирми...а застрахователни...мафиотски,дори не мислите хора...ще ви плати...чалга ...пет часова...и ограбва децата ви от десетилетия...пеевски и борисов са руски ***...убиващи и ограбващи децата ви!!!САЩ и ЕС...не им го позволявайте...убийте копелетета...и физически ако е нужно!!!

94

ББ

преди 7 месеца

и докога комунистическият дАнс ще манипулира Българите и ще работи за руски мафиоти като агента сава и агента буда???

93

ББ

преди 7 месеца

Добрата новина е,че за пореден път доказвате на ЕС и САЩ,че с пеевски работите за путин,цирковете и лъжите ви нямат стойност!!!сКОРО ЩЕ ВИ УДАРИ МЪЛНЯТА...!!вЕбер този руски агент също...успех...Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!бУда!!!

92

Ни лук ял ни лук ….

преди 7 месеца

Тоя СветаВодаНеНапита Господин пак играе театър, но не се сеща в плитката си кратуна, че народа му знае номерата и няма кой да му вярва на Лъжи, Пак Лъжи и Още по-големи лъжи! Познай кой е платил на ЦИК да прецака коалиционния им партньор? Отговор а)Борисов отговор б)Пеевски с) и двамата!

91

Киев

преди 7 месеца

Открадна ли сте кодовете и сте сканирали машините още на първото ползване сега ЦИК виновна не крадливото Ви мислене. Машината беше с цел екология но сега пак с чувалите с хартия остава и с кървав отпадъци да докарате положението, че да си докарате СПИНН и без това не плащате здравното 85 процента. Сигурно и 85 процента не гласуват. Успех с демокрацията.

90

нафърфорий

преди 7 месеца

Винету си го премести у другио крачол!!!! Той знае, че полуобразованоту "матрял" на а///боригените пак шъ си гласува за него и шъ му поднесе победатъ на "тепсия"! Е, поне Меринджеите шъ съ "изпарят", дет съ вика - едно зло по-малку!

89

Анонимен

преди 7 месеца

Абе т0луп, що не ходиш да охкаш връз наталито просто :)

88

Анонимен

преди 7 месеца

До РадославРистьо и Наско са щастливи. Успяха да пробутат вечните ни господари Шиши и Боко.

87

Радослав

преди 7 месеца

Честито българи, Боко и Шиши си купиха местни спахии които да ви държат в продължаващо мутренско робство!

86

Буйко

преди 7 месеца

Каквото кажа на цик,това ще реши.Цвик!

85

Анонимен

преди 7 месеца

Кой има пари той печели изборите. Елементарно !

84

Наблюдателен

преди 7 месеца

От три месеца всеки ден отивам на жълтите павета, за да протестирам срещу Пеевски, но там няма никой. Влизам тук и питам умно-красивите "защо ви няма?" и получавам 100 минуса, защото Пеевски е главен променител на конституцията изпран от Ристьо, Крадеца и Лъжеца. Целата е да се задържат на власт максимално дълго, за да откраднат колкото се може повече...