19

нстк

преди 7 месеца

тоя хелуин си го наврете отзад такъв български празник няма идиотиииииииииииии

18

Празнуващ Хелоуин

преди 7 месеца

Хелоуин е много як купон за съвременни хора. Шматките не са длъжни да се забавляват, могат да си хейтят от мишите дупки колкото искат.

17

Анонимен

преди 7 месеца

А бре яие у ред ли сте? КъФ е тоя хелуин? Да ви се не знаят краварските празници!

16

Майтапчийка

преди 7 месеца

Аз ще се маскирам като кавалеристка от Крушовица! Ура!

15

Опенхаймер

преди 7 месеца

За да се дегизира дете в стил Опенхаймер, трябва първо да гледа английският филм ултра скучен за създаването на атомната бомба , който е пълна "уйдурма" . Да му харесват бомби и глупости и да имитира герой от филма - Вие добре лк сте? Това е мега подчинение на зомбирана тълпа. Католически празник е. Когато католиците започнат да празнуват на която и да е друга религия празника е ок. Всъщност религиите трябва да се забранят със закон всичките.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Голям праз,бря това е американски празник

13

Анонимен

преди 7 месеца

Предлагам на всички "защитници на християнството и православието" по-долу да се маскират като "зaгубeняци" - тъкмо няма да трошите пари за костюми.

12

Анонимен

преди 7 месеца

На Хелоуин не се призовават, а напротив- гонят и плашат злите духове и сили, според древния келтски езически ритуал. Затова хората се се маскират със страшни костюми, подобно на българските кукери.

11

123

преди 7 месеца

Хелоуин е Сатанински празник.

10

До Анонимен 6

преди 7 месеца

Българите имат в традиционния си народен календар цял период, който е аналогичен на Хелоуин - от Игнажден до Йордановден. Вярва се, че тогава всички зли духове идват от Отвъдното и нощем вилнеят в света на живите.

9

А пък аз си мислех,

преди 7 месеца

че кандидатите за най-големи страшници ще се маскират като лидерите на онези държави, които понастоящем водят войни срещу съседни държави! Защото те погубват хиляди животиза единица време. Може ли да се мери с тях който и да е вампир с неговите скромни постижения?

8

Анонимен

преди 7 месеца

Барби какво общо има с Хелоуин?Все едно да се маскираш като Снежанка. Виж , мащехата й по-подхожда за персонаж от Хелоуин.

7

НАТОМРАЗЕЦ

преди 7 месеца

аз че се маскирам ,като нормален християни и българин ,който не празнува западни сатанински празници !

6

Анонимен

преди 7 месеца

Незнамбългарите да имат такъв празник Хелоин. Това какво християнски празник ли е, свързан с българската история ли?

5

Еххх

преди 7 месеца

Най-пропадналите празници на най-пропадналата държава Америка има само един празник и нашите предатели копират само глупости. Трябва да бъдат забранените ненормални откачени простотии

4

Георги

преди 7 месеца

Аз ще се маскирам на Боби Михайлов!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Мда, прави са, Барби си е доста страшна креатура. Подходящо е за Хелоуин.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Сайтът проявява редовното си изключително ниско ниво на осъзнатост за последиците от пропагандата, която разпространява.

1

Призовавате зъл дух

преди 7 месеца

Когато се маскирате като дяволи, мъртъвци и зли духове, включително и като самата смърт, призовавате силите на мрака и злото в живота си и после много дълго ще страдате от тях, дори е възможно никога повече да не може да се отървете от злите духове които веднъж сте призовали и те да ви съпровождат и да ви причиняват страдания до самата ви смърт. Много добре си помислете дали си заслужава. И разбира се - не давайте бонбони на децата, които искат жертвоприношение на злото.