124

Анонимен

преди 7 месеца

Е малко по-симпатичен е на вид от Чикатилото Копейкин.

123

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименБСП пък ще свалят мутро-фашистите ГРОБ-ДПС. Само гледайте... 29.10.

122

Анонимен

преди 7 месеца

Денков, московците ГЕРБ и ДПС ще ви свалят.

121

Абе да питам

преди 7 месеца

Някой може ли да обясни с думи проти .Този заместник министър има ли право да върши тези неща които е правил ?

120

Анонимен

преди 7 месеца

А разбра ли се, че сапунджията плъх е гласувал от името на държавата всяка страна да увеличи вноската си в бюджета на прогнилия ЕС!! Алооо, с нашите пари, които ще потъват в бездънните джобове на брюкселските чиновници и в джобовете на шайката на нациста Зеленски. КОГА ще ги изринем?

119

Public enemies

преди 7 месеца

Нито на ГЕРБ, нито на ПП им се занимава особено с Лукойл, зависими са от тях България няма възможност да внася на високи цени газ и петрол от друго място, ако нулира Лукойл, след някоя друга седмица ядосани шофьори ще нулират тяхното управление.

118

Грозната истина

преди 7 месеца

Цялата мафия в лицето на Герб и ДПС, както и всички руски роби (Радев, БСП и Възраждане) са се впрегнали да съборят правителството, а след него и държавата. Не съм гласувал за ПП ДБ защото много от тях не ме кефят, но щом мафията и руските роби прибягват до всички партизански методи, значи сме на прав път. И една тема за размисъл: Как точно се фалшифицира принтер? Хартията се брои, на практика няма машинен вот, така че разни кодове и флашки са тотална глупост.

117

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 120Тука циркът е потресаващ, няма друга държаа в света, където да се случват подобни невнятни неща, както напоследък се случват в България, под вещото ръководство на ГЕРБ, ДПС и ППДБ! Щом Пеевски агитира да се гласува САМО с хартиени бюлетини, значи има нещо много гнило в ситуацията с изборите!

116

ФиесолИ

преди 7 месеца

Махнете гРоз ната ЖАБА от кабинета.САМО аларми Академик на Шампоани.

115

Наблюдателен

преди 7 месеца

Въпросът е много елементарен, но не е за дънинг-крюгеровци. А именно, какво е правил зам. министърът и защо го е правил? Защо е снимал и защо е прехврълял на флашка? По чия воля го е правил? Има ли това право? Тук не говорим за никакви технически или други подробности.

114

Анонимен

преди 7 месеца

Когато в Донбас наскоро се проведоха избори, отидоха международни експерти и бяха удивени, че никога не са виждали по-професионално проведени избори. А те специално отидоха, за да търсят нарушения на всяка цена. Правете сметка колко зле сме ние собствено.

113

Анонимен

преди 7 месеца

ПП и акад. Денков изправиха България на крака!!

112

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв Южен поток щял да се строи? Това е полагане на тръби!

111

Анонимен

преди 7 месеца

Преди години трябваше да се строи Южен поток. И гръмна Костинбродската афера. И дойде Орешарски.тоест ДПС. Сега гръмна аферата Код .Сигурно Орешарски пак ще идва.

110

Анонимен

преди 7 месеца

Костадинов, защо не направи изявление, Путин жив ли е?

109

НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ..!!

преди 7 месеца

ВЕДНАГА УВОЛНЯВАЙ ВИНОВНИТО ЛИЦЕ..!!...... ВЪЗМОЖНО Е ТОВА ЛИЦЕ УМИШЛЕНО ДА Е СНИМАЛ, КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО Е УВЕДОМИМ РУСКИТЕ СЛУЖБИ И ДАНС, ЗА ДА ГО СНИМАТ И ЗА ДА СЪБОРЯТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО..... УВОЛНЯВАЙ ВИНОВНИТО ЛИЦЕ, КАКТО БОЙКО ВЕДНАГА ГИ МАХАШЕ ПРИ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ...

108

Анонимен

преди 7 месеца

Стига сте правили реклама на Терзиев! На знам другите кандидати, освен Хекимян!

107

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 7 месеца

Затвор за ппдбЛГТБ ! Още сле дако излезе записа трябваше да касират парламентарните избори и тези шарлатани да бъдат вкарави в затвор и лудница !

106

Анонимен

преди 7 месеца

До 91. Свободна, дрънки. Терзиев си е баш от червената мафия

105

зов!

преди 7 месеца

хора, НЕ гласувайте с машини! света ги премахна като инструмент на лъжата!