27

Малко за политика

преди 6 месеца

Войната на САЩ с Китай се отлага. Засега

26

Христо Христов

преди 6 месеца

Гледам снимките - блинкен ПАК се чупи кат дюлгерски метър на две пред китайския си Хегемон.

25

Христо Христов

преди 6 месеца

Нещо за правата на човека или янките си научиха урока, след като два пъти подред бяха наритани от Китай?

24

Анонимен

преди 6 месеца

Ще преговарят как да си разделят Русия.

23

Анонимен

преди 6 месеца

До 29. Би било чудесно ако всичко което казваш е така. Но не е всяка от тези държави гледа своите си интереси. Защо САЩ определиха Китай за враг номер 1. Мислиш ли че американците биха позволили Китай да се развива и мислиш ли че Китай ще се задоволи да продължава да е припадък и евтина работна ръка.

22

Анонимен

преди 6 месеца

До 30. Защо си мислиш че китайците нямат технологии.

21

Самоук социолог.

преди 6 месеца

До Анонимен 28 САЩ са най големия пазар на китайците и много американски фирми са в Китай.Запада и най вече САЩ създадоха съвременен Китай.Китай ще се развива талково , колкото им позволи САЩ.Няма пазар и западни технологии и с Китай е свършено.На китайците им е ясно ,че без САЩ не могат.Същото важи и за Русия , но те не схващат.Кво да праиш ? Съдба.

20

Така е ..

преди 6 месеца

Схващате ли разликата между Китай и Русия?Русия прави войни и иска да унищожи САЩ , а Китай иска мир и диалог със САЩ и да вървят на пред.Путин си въобразява че Си Дзи Пин му е приятел.И Ердоган не е с Путин. Той няма никакви приятели и поддръжници.

19

Анонимен

преди 6 месеца

До 17. Ха ха ха чудя се като как ще стане това дърпане на шалтера. Китайците си имат вече всичко и не им трябва америка освен за позар.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Блинкен е Хазарски *** със прародители от царска Русия. Свобода за САЩ Хазарската мафия вън от Сащ. Като кърлежи смучат кръвта на белите американци.

17

Смех

преди 6 месеца

Лузърите се обединяват

16

Сът

преди 6 месеца

Копейки къде сте? Последният месец нещо много тихи? Нещо рублата не смачка долара? Китай ще се целува пак със САЩ? Да продължавам ли да изброявам? Пак ви преластиха с пропаганда и ви оставиха със свалени ***,а? Хахахахха блатото в Руснята става все по-мрачно.

15

Хахаха

преди 6 месеца

След смъртта на Путин беше нормално Китай пак да дотичка на 4 крака при САЩ и да моли за примирие и парички. Какво става с Путин бай дъ уей? Защо не се срещна с делегацията от Палестина??? Иран защо мълчи? Май напълниха памперсите аятоласите.

14

пияница мистик

преди 6 месеца

Китайчето отива на крака в САЩ, за да изгладят различията (смятай да се подмазва), а великото джудже ходи през месец до Китай (не те при него по същата причина). Личи си коя е суперсилата в световен мащаб :))))))))

13

Запознат

преди 6 месеца

Лоша новина за бункерен дедо...

12

МВР ВИЖТЕ СЕ

преди 6 месеца

Номер 15 е писано от полицай от РПУ БОБОВ ДОЛ явно е Джипси, а това го пиша аз Германов !?!

11

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Нещо руския мир не сработи, или още една-две петилетки и тогава?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Хахха китайчето са го привикали да му кажат, че ако продъжават още малко така и ше им дръпнат шалтера така както и им дадоха да правят бизнес. Ше ги върнат бързо в оризищата

9

Един

преди 6 месеца

САЩ не може без работилницата Китай!Всичката стока минава през сащ където и лепват етикета маъде им УСА и слагат десеторна цена!

8

Нане

преди 6 месеца

Тоя блинкеня, не го ли яко унизиха и нагониха жълтурите наскоро... ===)))