13

Наблюдателен

преди 6 месеца

Въпросът е много елементарен, но не е за дънинг-крюгеровци. А именно, какво е правил зам. министърът и защо го е правил? Защо е снимал и защо е прехврълял на флашка? По чия воля го е правил? Има ли това право? Тук не говорим за никакви технически или други подробности.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Създадената ситуация е златен шанс за опозицията която трябва да поиска незабавна оставка на продажното правителство на Зглобката.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Hиkakви избopи нe мoraт ga ce npoвegaт! Bcичko e Пogмянa Пapлaмa, Дe Бълrapизaция, aлa-бaлa, литмycи и нakpaя cъrлacyвaнe c nocoлcтвoтo...

10

Хелоу

преди 6 месеца

ПП са най-големите измамници и съсипват и последните остатъци от суверенитет на нашата държава, под диктовка на Посолството. Събудете се хора !

9

Анонимен

преди 6 месеца

БСП ще се представят добре, но разни тошковци и други търсят манипулации.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Колко огромно количество невежи има в България. Щял да гласува с хартия :) От хартията полза имат партиите на хартиените мутри БСП ДПС ГЕРБ. Русизмът прониква най-добре в изключително опрастачени и невежи общества. Обществото на Славчо.

7

Радева мутра

преди 6 месеца

Моля ви уважаеми съграждани. Да направим добро! Не гласувайте за вампирската мафия на мутрите ограбили България и прогонили нашите родители и деца! За да може те да властват десетилетия наред! Не гласувайте за ГРБ, БСП, ДПС, Възраждане, ИТН, ВМРО, Атака! Не гласувайте за тази вампирска мафия. Задайте си елемтарния въпрос. В кой са парите, хотелите, яхтите, джипките и апартаментите в Дубай и Малта? И КОЙ са си набутали некадърните деца в държавните служби и общини. Това е война! Не на мафията.

6

Малко за политика

преди 6 месеца

Бях един от твърдите привърженици на машинното гласуване, но явно процесът на неговото "побългаряване" доста е напреднал. Вече ще гласувам с бюлетина.

5

Не е ли ясно?

преди 6 месеца

До Анонимен 2: И какво според теб трябва да прави БСП след като е опозиция? Да се обяви за отлагане на изборите? Това ще това ще предизвика още по-голям хаос и по-голяма възможност за манипулации.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Как се развиват нещата- зам министър влиза снима кодовете и излиза и сега питам- кой го снима, или ако има камери- той не знае че има камери ли- за мен това е подготвен номер за да се извадя машините без разисквания...

3

Анонимен

преди 6 месеца

Може ли такова изказване. Ами че то е все едно че подкрепя Зглобката.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Добре бе Нинова ти опозиция ли си или не ?!? Няма да ви подкрепя пък аз.

1

ъ

преди 6 месеца

Все пак някой от умно-красивите наглеци може и да го отнесе. Макар и относително дребна риба. Чак не вярвам след последните 3 години, пълни с безнаказани простотии и слугинаж към Посолство.