43

Щирлиц

преди 6 месеца

Това не е правилната бюлетина,то правилна изобщо не съществува.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Гьонсуратлък!!!

41

НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ..??

преди 6 месеца

ЧЕ "НИВЕЛИРОВ" ЩЕ НАРЕДИ ПАВЕТАТА И ТРОТОАРИТЕ НА СОФИЯ? ДРУГА Е ЦЕЛТА НА ДСБКП...

40

гошо

преди 6 месеца

Права е: ремонт на ремонта и отново... Не темпото а качеството трябва да са приоритетни. Но как като преди подписване на договор се иска комисионна сума ....

39

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ ако спечелят изборите да те правят областен управител...

38

до 41

преди 6 месеца

Явно нямате непосредствени наблюдения за "безплатните детски градини" и храната в тях. Откакто са "безплатни", хранят децата с ***, а кинтите, отпуснати за целта се "усвояват" от правилните хора. И така е в доста сфери. Иначе от къде ще се пръкват по 4-5 нови милионери дневно в иначе бедната ни държавица. Явно не са натрупани от заплати....

37

Анонимен

преди 6 месеца

Фандъкова е най-некадърния КМЕТ на София след Освобождението. Факт!

36

Анонимен

преди 6 месеца

Как е опропастила София- дай факти?! Защото аз знам за детски градини, за филиали към тях, за бюджет на Община София, който беше приет с един глас на ДБ а останалите от ДБ и Промени София гласуваха против и децата в ДГ оставаха без храна защото са безплатни а учителите без заплати- ти одобряваш ли това поведение.

35

тази не е наред

преди 6 месеца

Тази жена изобщо няма представа какво мислят за нея 99% от софиянците! За нас тя си е "г-жа ремонт на ремонта на ремонта на ремонта"; милиони потънали в нечии джобове за некачествени, продължителни и грозни ремонти! Много *** е да се хвалиш с неща, за които гражданите ти се присмиват.

34

Иван Иванов

преди 6 месеца

Фандъкова е най-кадърния КМЕТ на София до момента.

33

ХЕКИМЯН

преди 6 месеца

Ако беше наистина независим нямаше да повтаряш опорките на ГЕРБ-как Промяната(никога не споменават ДСБ-защо ли?)искала да затрие София и да не дава пари.Ако си почтен,никога няма да изречеш тавава долна лъжа.Пеканов говореше,че не може да отиват почти всички пари за Сафия-трябва да има за всички общини,за да си работят хората там и да не пристигат всички в София.Ама се чудя защо не го затапват останалите.Нахвърлят се върху Терзиев,сякаш той е управлявал до сега.Хекимян е новото лице на мутрите.

32

gogo

преди 6 месеца

загроби софия!!! и сега се хвали :Д трябва леко да се перефразира заглавието : "Наложих невиждано темпо на крадене и източване на пари от София"

31

Анонимен

преди 6 месеца

Когато чуете ГEPБepacт да казва думата работа, да заете, че става въпрос за кpaдeнe!

30

Фандъкова

преди 6 месеца

опропасти София и се гордее с това!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Божее,тая е по-нагла от мутрата!!?........достойна ученичка на тиквун!!!

28

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 6 месеца

Щеше да е ненормално за толкова години София да не се развива.Но после идват ремонтите,но всички усложливо мълчат.Такова темпо,че после няколко пъти Фъндъцата обявява как ще глоби фирмите.Но никога не сме я чули дали са глобени и дали е платена глобата.Беше ясно защо сега се режат ленти-да се види герберите колко мислят за София.Трябва да си без памет,за да забравиш всичките и золуми.Ще си отиде и тя по живо по здраво с пълна банкова сметка.

27

Леле,наглостСъсЗеле!

преди 6 месеца

вЕрно непознато темпо - на пъпа на София ремонтираха инсталацията на ТЕЦ-а в продължение на няколко месеца в най-най-голямата жега, хем отсечката нямаше и 200 метра дължина. Хората бяха наказани няколко месеца да не могат да се изкъпят, а по телевизията гледаха как японците строят за един ден мост над не малка река и привечер светват дори уличните лампи, намиращи се по цялата дължина на този мост. Ремонт с нашенското "темпо" и на остров Тамбукту няма да се случи.

26

Анонимен

преди 6 месеца

София имаше прекрасни градинки, тротоари, чешмички...вътрешни дворове в центъра, кестени на всяка крачка....Сега в буквалния смисъл оплешивя. И само едни прашоляци предизвикани от безкрайните ремонти. Чудиш се как да стъпиш с каква балетна стъпка да не си изпотрошиш крачката.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Оставка Фандък

24

Анонимен

преди 6 месеца

26- който има очи вижда колко е променена, колко е различна и колко е хубава София, който няма- храчи като онова дето само плачи.