25

Българин

преди 7 месеца

Наистина не разбирам тази омраза от сънародниците ни към евреите. Нямаше да бъдат открити Америка (Колумб), психологията (Фройд), физиката (Айнщайн), Холивуд (стотици са като Лукас и Спилбърг), нямаше да се пеят песни за цар Шишман (евреин), нямаше да има социализъм, нямаше да имате пеницилин, флашки, фейсбук. Че дори и християнство нямаше да има - Исус и апостолите му са евреи. В паметта на народа ни има 'синджир роби и чер араби', ама евреите не знам какво са ни направили. Каквито и да са.

24

Израел ще пребъде

преди 7 месеца

Еврейският народ е вечен! Дори да загуби тази война,той е по целия свят! Има толкова народи,които ще дадат парче земя на евреина! В днешна Украйна въпреки войната там,в Черкаска област се приемат израелтяни,бягащи от арабския терор! Там концентрацията им расте и защо например да не се образува нова еврейска държава,добре приета в Европа? Ами в България,защо не? Пустеещи плодородни земи бол! Даже селяните пари ще получат! А както знаем българския народ е милостив и е спасил евреите от Хитл

23

Назарбев

преди 7 месеца

Яхве скоро ще накаже ционистите ,да продължават да правят геноцид към невинни жени и деца .

22

Умен

преди 7 месеца

Това вече са добри новини.Нека и те да усетят болката от геноцида ,който сътвориха.Света вече не е същия.Има по-големи играчи на сцената,от САЩ .От тук насам,нищо добро не ги очаква.

21

Анонимен

преди 7 месеца

До 23Стабилен концлагер викаш. За 30 години от 600к станаха 7 милиона///Само, че не са 7 милиона, а 2 млн. и от тях има изгонени от Израел.

20

Сър Пичук

преди 7 месеца

Стабилен концлагер викаш. За 30 години от 600к станаха 7 милиона. От всякъде им наливат пари и вместо да се развиват към икономика те ги дават за оръжия.

19

Унуфри

преди 7 месеца

Който защитава Израел, не е видял концлагера-гето ,,Ивицата Газа"....! Замълчете зверове.... А, дали Терорът на Хамаз е справедлив - не го коментирам.....

18

Българин

преди 7 месеца

До Анонимен Не само, че ще го има, а и ще е по-силен отвсякога. Израел е фронта на войната на цивилизациите, тепърва Стара Европа ще се учи и внедрява опита му. А арабите ги очаква самоопределение - в 21-ви или в-7-ми век.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Поздравявам всички ППДБЛГБТ фенки с песента на техния идол - Азис Напипай го

16

Анонимен Алкохолик

преди 7 месеца

Родните копейки станаха шалварести терористи. Браво

15

Анонимен

преди 7 месеца

Звучи, като в Норвегия....

14

Сър Пичук

преди 7 месеца

Факт ти как мислиш сме се птъкнали ние тук? Пратили да ни покана ли? Малко срамно е да говориш така след като сме водили доста войни за земята си.

13

Факт

преди 7 месеца

Израел 70 години заграбва земи,убива и гони палестинци от домовете им.

12

Ельоменат

преди 7 месеца

То нямаше и Украйна да има но си бият още руската напаст. Израел пък ще унищожи окончателно приятелите им терористи и иран

11

Факт

преди 7 месеца

Ционизъм=фашизъм

10

Анонимен

преди 7 месеца

Напролет вече няма да има такова нещо като Израел. След тоталното унищожение на Израел за съжаление (или като възмездие) ще последва тотално унищожение на евреите по целия свят. Това е вече неизбежно. Еврейските варвари сами си подготвят края, с техните си действия.

9

50 на 50

преди 7 месеца

И едните и другите са Mackapu!

8

Българин

преди 7 месеца

До Агитка За Израел!

7

Агитка

преди 7 месеца

За кого да пляскаме и викаме?

6

Сър Пичук

преди 7 месеца

Още вярвате на мантрата за тормоз на ръакоезичните в Украйна. Останаха ли такива вече мъжки след като Русия ги хвърли в боевете за месо? Защита ги руснаците така че вече не остана мъжко население там.