335

r3v0lv3r

преди 6 месеца

Много е смел Орбан, когато се крие зад украинците, но недай си боже те да паднат, тогава какво правим ? Вика НАТО ще ни спасява, ама нали именно любимецът Тръмп иска да развали НАТО и да не помага на съюзниците. Самоубийствена политика на Унгария, водена от алчността на политическият елит.

334

Анонимен

преди 6 месеца

Байденоидите са най-окаяните същества на планетата. И на бялото черно ще кажат, само и само да не признаят, че Русия разкости цялото НАТО в Украйна

333

Анонимен

преди 6 месеца

1956 год.

332

Анонимен

преди 6 месеца

Ненавиждам и не понасям путинисти , но ми е трудно да си представя военна победа на Украйна - това руснаците няма да го допуснат , по-скоро ще използват ядрено оръжие - достатъчно откачени са , за да го направят. Същото се отнася за Израел при нападение от Иран.

331

Весо

преди 6 месеца

От провал,към провал и на провал,това е войната в Украйна на ЕС.Независимо от санкции,офанзиви и лъжи!

330

Анонимен

преди 6 месеца

Само абориген може да мисли, че съвременните войни се печелят на бойното поле. Новите войни се печелят на полето на икономиката и изкуствения интелект във военните технологии. ЕС с помощта на САЩ е наложил икономически санкции на фашизоидния агресор и доставя високотехнологична военна помощ на отбраняващата се страна.

329

Хау

преди 6 месеца

СЕГА всички евроатлантически *** да отиват на фронта и да помагат на укропитеците. Тъкмо ще се отървем от слугите на американското посолство.

328

Митев

преди 6 месеца

Руменчо нали изтърси, че Крим е руски и Киев ще падне! Горките путиноизчета!!!

327

СВОЙ

преди 6 месеца

Велик Родолюбец е Орбан.Заедно със Словакия,ще направят добро на Европа,да спрат военната помощ и да принудят Украйна да седне на преговори.Между другото,човекът виновен за масовата стрелба в САЩ е обучавал Украинци да убивт Руснаци.Такива психоапти са повечето доброволци от Украинската армия.Е сега уловени като кучета са 90% от състава.

326

Помощ за Украйна

преди 6 месеца

Слава на Украйна българите ще се включат във войната скоро ще се бием до последната капка кръв българска за свободата

325

Анонимен

преди 6 месеца

ВсекиТъпак има право на мнение, включително и тоя гнусен тoлуп. Това е нещо коренно различно от това което ще се случи.

324

Do 367

преди 6 месеца

Може но тогава ще има пролив между Канада и Мексико. :) Така че внимателно с желанията.

323

да бе да

преди 6 месеца

Систематик саксофона не е златна тоялетна,не унгарския лидер е събитието на деня,а дали руснаците при които гостува делегация от Хамас ще се поддадът на човещинката око за око и ще напомпат палестинците с объжие,заради гнусното евреиско помпане на Украина с евреиски оръжия.Аз лично бих им дал и резултата ще са горящи прехвалени танкове а защо не и самолетоносачи.Все пак немалко техни кораби бяха атакувани а кои би имал защита стрещу рои дронове

322

sd

преди 6 месеца

През 1942 изглеждаше че Хитлер печели войната срещу Сталин, ама не стана така. Защото САЩ снабдяваха Сталин със всичко необходимо. И откриха втори фронт.

321

Инфо

преди 6 месеца

Човека казва, че трябва да се ходи към преговори и мир -- Правилно говори човека. Гледах подкаст с Арестович бившия съветник на Зеленски. Според Арестович, украйна може да мобилизира още 500 000 войника, но с това се изчерпват нейните възможности. А тия 500 000 войника ще бъдат загубени само за около 6 месеца. Украйна за да спечели трябва да получи качествено нови оръжия.... Добре защо всички Украински мъже трябва да бъдат избити или осакатени?

320

Щерю

преди 6 месеца

Юдео-ционистите обраха милиардите на САЩ и ЕС, разчистиха територията на бивша Украйна от половин милион украински мъже за да ням съпротива и вече са готови да основат на тази плодородна земя новата, обетована, земя - Небесния Израел. Всички останали народи, с изключение на народите на Украйна и Русия, бяха просто зрители на тая кръвопролитна юдейска свръх-нагла дивотия...

319

Най после

преди 6 месеца

Една обективна статия от Е.лка. Явно Посолството спря да си плаща.

318

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Орбан като го избраха за първи път на избори имаше анти-путинска настройка, и предупреждаваше за опастността от руската пета колона в Европа. Ама от ФСБ му показаха как да управлява медиите и да заглушава опозицията и от тогава само Катюша си припява под душа.

317

Анонимен

преди 6 месеца

Рашиздан се разпада. Империите винаги го правят рано или късно

316

Анонимен

преди 6 месеца

Човека казва, че трябва да се ходи към преговори и мир а не да продължава самоунищожението на украинците за кефа на някой. Какво неясно има тук.