19

Анонимен

преди 6 месеца

Избор е като се чудя с пастърмица или луканка да замезя довечера, а когато имам 5 крадеца насреща ми е все тая, така че няма да им доставя това удоволствие да си губя времето.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Вяли кандидати, вяли избори!

17

Идеалист

преди 6 месеца

Отвратителна сглобка, никаква кампания, псевдо диспути със заучени клишета, бъкаща простащина от дълбините на съзнанието. Стремеж към властта с цел лесно осигуряане на лични доходи на разни видове некадърници и мързеливци, които смятат политиката за лесно нещо - лъжи и подлезурство. Как да гласуваме, за кого и заюо да ги легитимираме?!

16

ми хубуу

преди 6 месеца

До Мхм И за кого ще гласуваш МАСОВО!?

15

Анонимен

преди 6 месеца

Мисля, че ще отбележим рекорд от слаб интерес към тези избори. Колкото повече кандидат-крадци, толкова по-малко желаещи да им помогнат да бъдат яхнати и яздени от недорасляци.

14

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ-спец в интервю :Няма никъде по света , честни избори !Преди години имаше шедьовър , в една държава с население от 400 000 , на избори са гласували 2 милиона !?

13

За пъстармата

преди 6 месеца

3 супени лъжици червен пипер, 1 супена лъжица пушен червен пипер, 2 супени лъжици сминдух, 2 супени лъжици Балканска, бахнеща чубрица, чимен 2 супени лъжици, 1 чаена лъжица бял пипер и 1/3 чаена лъжица черен пипер, чаена лъжичка чесън на прах ...(не е задължителен). Като загуби 1/3 от теглото си е готово. Суши се на хладно ...

12

ПроСоТо

преди 6 месеца

До Public enemiesВас в София ви знаем. Само джендъризъм и лиготий. Живеете на гърба на цяла България. Цяла България се изгърбва от работа, за да можете вие на София да висите по цял ден в заведенията и моловете.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Да бе точно в почивния ми ден в неделя да ходя да им гласувам. Що не ги направят изборите през седмицата и да обявят изборния ден за не работен, както е в САЩ. Тогава бих отишъл да гласувам. Но да си губя почивния ден заради амбициите на политиците... не благодаря

10

Анонимен

преди 6 месеца

Е то целта е по-малко да отидат, за да може с купуването на гласове и с машинките да стане работата. Затова трябва всички да отидем да гласуваме, ако не за друго, поне да ги прецакаме и да ги накараме да се охарчат с купуването на гласове!

9

Анонимен

преди 6 месеца

В неделя времето ще е хубаво, в гората ще е пълно с гъби...

8

МИ ВЯЛА ЩЕ Е

преди 6 месеца

ЗАЩОТО Е ЯСНО : Гласуваш за ПП-ДБ - получаваш Лукойл и Газпром. Гласуваш за ГЕРБ пак получаваш Лукойл и Газпром. Така е като струваш 73 ст. 3 кюфтета или екскурзия до съседния град от селски тип драги избирателю! Евтин труд, евтин човешки живот - следва евтин глас срещу евтини номера на скъпите ни "политици". Та такава и евтината им вяла кампания.

7

има надежда

преди 6 месеца

Реално в България изборите са преброяване на ахмаците!На всеки следващи избори обаче те намаляват!А това дава надежда за бъдещето на страната!

6

Анонимен

преди 6 месеца

за българи е ясно колко (точно 0), но за онези дето са като печки ще са всичките!

5

Полския тръмбеж

преди 6 месеца

В тукашния ромски район се наредили ром до рома...АЗ за неграмотни роми не гласувам!

4

Public enemies

преди 6 месеца

Не много, основно партиен вот, това предвещава и победата в София на Терзиев. Аз ще гласувам за Григорова, няма да е разлика 10 %, а би трябвало да е близко до Терзиев първи тур, на втори тур обаче гласовете на Хекимян няма да отидат в кандидат на БСП, така че Терзиев е най-вероятния нов кмет на София.

3

Вижте ги

преди 6 месеца

ГЕРБ масово купуват роми в Област Кюстендил и Перник, къде е МВР няма ги нали!? В РПУ БОБОВ ДОЛ чак и десетина вещици са приютили по незнайна причина, а това не са полицайки!

2

баба мара

преди 6 месеца

от години не гласувам няма за кого на никого не вярвам

1

История

преди 6 месеца

Хората се умориха и обезвериха,...само да ходят до урните а резултат.....никакъв...