15

Анонимен

преди 6 месеца

КОИТО СА СКЛЮЧИЛИ ДОГОВОРИТЕ ДА БЪДАТ РАЗСТРЕЛЯНИ НЕЗАБАВНО!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Могат, но от Газпром, който наруши договора и го направи нищожен, като прекъсна газа за България два пъти.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Много е странно всичко това. Излиза, че те без договори работят. Защото ако има договор, едностранната промяна по него ще съставлява нарушение по договора, нали.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Асен Василев каза в "Лице в лице"- че данъкът се плаща от Русия, а не от Унгария, Сърбия...

11

нн

преди 6 месеца

Денков, Петков и Василев, как може тези хора да правят такива глупости. Кой им го иска? защо? Ей, ще ни скарат със съседите.

10

Анонимен

преди 6 месеца

До Кире Доц.Киселова обяснява проблема със законността на повишените такси за пренос на газа през България. Впрочем, преди няколко месеци председателката на ЕК заяви, че преносът на вапоризиран газ става от европейско значение,така че газовата линия за Сърбия и нататък не е от компетенцията на Пеевски и енергийния министър.

9

Стига глупости

преди 6 месеца

До Путин.: Това пък откъде го извади? Убиецът на Луканов беше арестуван, от кого е нает, така и не се разбра. Замотаха делото с т.н. "процесуални нарушения" и накрая го пуснаха да си върви в Украйна. Това дело е позор не само за прокуратурата, а и за българската държава.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Добре че има един юрист в държавата!

7

Не е ли ясно?

преди 6 месеца

Какво да плаща Русия? Ще плащаме ние. В западни банки има блокирани руски активи за 300 милиарда евро. И те не случайно са там. ЕС беше приел решение да плаща за руските доставки на газ и нефт само в сметки на западни банки. И сетне - стоп! Блокирахме ги. Сега да купуват скъпият втечнен газ от САЩ докато поумнеят.

6

Путин.

преди 6 месеца

Не. Забравяйте. Какво. Стана. Със. Андрей. Луканов. Когато. Взе. Да. Се. Бърка. Във. Работите. На. Газпром

5

НЕУСТОЙКИ---ГЛУПОСТИ

преди 6 месеца

РУСИЯ КОЛКО ВИ ПЛАТИ, ЗА СПИРАНЕТО НА ГАЗТА И ЗА РЕКЕТА ДА И СЕ ПЛАЩА В РУБЛИ....ХАХАХА....Я, У ЛЕВОООО....ХАХАХАААА

4

Кире

преди 6 месеца

Тетката почна да определя транзитните такси в България ли?

3

СМЕХ....

преди 6 месеца

ЗАЩО ВСИЧКИ МИСЛЯТ ЗА "ЧУЖДИТЕ ДЪРЖАВИ" И ТЕХНИЯ ИНТЕРЕС----А, НИКОЙ НЕ НИ ПИТА ЗА НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ, ...А, ДУПЕДАВЦИ ЧЕРВЕНИ...?????!!!!

2

СМЕХ....

преди 6 месеца

Я, ДА СИ СПОМНИМ, КАК В КРАЯ НА ГОДИНАТА, РУСИЯ ИСКАШЕ ДА И СЕ ПЛАЩА В РУБЛИ.....КЪДЕ БЕШЕ ТОГАВА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД И ДОЦ. КИСЕЛЬОВА....ХАХАХА ....ДА ОБСЪЖДАТ КАЗУСА!?????

1

Малко за политика

преди 6 месеца

Като забравим правните определения на сглобката, тази "такса" или както и да го наричат, си е чисто изнудване. Без да съм специалист, си мисля, че няма да спечелим от това. Но да почакаме и да видим. Засягат се интереси на съседни държави, и те ще отговорят по някакъв начин.