134

Иван

преди 6 месеца

За руснаците никога човешкия живот не е нил ценост. Оскотяли са и умствено осакатени от постояното управление на диктатори. От деца ги плашат с несъществуващи врагове ,които са виновни за мизерното им съществуване.

133

Правда

преди 6 месеца

Диктаторските режими като комунистически, нацистки,ислямски са безбожни и нарушават моралните закони на Бог като да не лъжат,не крадат, не убиват, не пожелават чужда собственост,но вършат милиони престъпления срещу човечеството и особено срещу Божиите праведни хора като евреи и християни само защото те вършат Божиите закони и говорят истината, която изобличава злодеите за грях ако се покаят добре за всички, но ако са нечестиви убиват невинните. Защото за безбожните злодеи човешки живот не е важен

132

тя

преди 6 месеца

Физономия на лъжец !

131

тя

преди 6 месеца

Така е ,но това се отнася за украински вайници ! "Малко "си се пообъркал !

130

Анонимен

преди 6 месеца

В САЩ всеки ден се намира някой който стреля и убива абсолютно невинни хора по училища и университети. Войниците на САЩ позорно бягаха от Авганистан и целия свят видя това , точно САЩ да не поучава хората по света и в България ами да достави платените самолети на бг въоръжение !

129

Анонимен

преди 6 месеца

Българския народ сам се екзекутира след като беше разпарчодисан от две национални катастрофи и въпреки това не си взема поука и уверено с бодри стъпки върви към трета национална катастрофа гласувайки за екзекуторите .

128

Анонимен

преди 6 месеца

А в сащ банките им вземат вс.като си загубят работата...и от двете страни е зле просто сега промиването идва от запад. А ние като не ставаме за нищо можем само за избираме едното зло.

127

Анонимен

преди 6 месеца

Световното зло САЩ се разпадат! Световното зло САЩ ще бъде унищожено! Светът ще бъде спасен и ще заживее нов, прекрасен и щастлив живот!

126

Анонимен

преди 6 месеца

Тази хитрост и пропаганда няма да хване дикиш сред руският народ и няма да го усъмни в правотата му да защити сънародниците с в Донбас от украинскит фашизъм, НАТО, САЩ и ЕС. Поради една единствена и много простичка причина - там няма наборници. Всички които са там са наемници, на договор и си изпълняват задълженията и задачите бавно, постепенно, след много подготовка и анализ на ситуацията. Даже и в първите дни, когато може да се каже, че е имало наборници, разстрели не е имало. Пълна лъжа!

125

Анонимен

преди 6 месеца

В ютубата има хиляди клипове на екзекуции на украински войници от бандеровците, затова че не искат да отиват на фронта да се бият срещу братята си руснаци, затова че не изпълняват заповедите на командирите си бандеровци, този се загрижил за руските войници. Страх и ужас тресе САЩ, които са пред разпад, изчезване и унищожение.

124

Анонимен

преди 6 месеца

До генерал смърт 126. Човек, незнаещ правописа, е чел Ремарк?! Да беше, поне, го преписал правилно от Ерих М. Ремарк! Не си ли чувал за препинателни знаци бе, приятелю? Това са точки, запетайки и т.н. Неграмотно написаните коментари трябва да бъдат веднага изтривани.

123

Анонимен

преди 6 месеца

Страх го е! Това което ще стане с Украйна, ще бъде детска градина с онова което ще стане с Изпаел и техните бази в тази част на света. Страх и ужас изпитва в момента този рептил. Сатаната ще разбере, какво е божият гняв!

122

Анонимен

преди 6 месеца

Хахахахахахаах! Тва е американското ЦИПСО. Хахахахахаха! По-голяма дивотия едва ли може да се измисли. Май по-добре да не мисля за това, че винаги има и по-голяма. Човешката глупост и низост е безкрайна! И какво са се загрижили американците за руските войници? Ще тръгнат да ги спасяват, като обявят война на Русия или като и те направят една СВО на територията на Украйна с цел спасяване на руските войници. Пълен абсурд. Това си е чиста пропаганда в стил ЦИПСО. Сатанизиране на Русия и РВС.

121

Фитьо

преди 6 месеца

Споко,мечешкият масаж няма да стигне до САЩ.

120

Анонимен

преди 6 месеца

Преди писахте, че руските командири разстрелват на място ранените си войници. И това сега ще е нещо подобно. Между другото, как постъпват с тези, които не искат да воюват, в украинската армия?

119

Такър Карлсън

преди 6 месеца

Кърби е лъжец от класа. А прес-недоразумението на Белия дом - професор от Колумбийския университет и горда лезбианка - ще ви осведоми, че президент на Иран е Саддам Хюсеин.

118

Джон Кърби

преди 6 месеца

наистина има вид на паникьосан .

117

Диана

преди 6 месеца

Ау, колко страшно! Този ще заплачка! Защо не поговори с руснаците по въпроса, ами клевети както си иска - защото не може...Разботата му е да черни и мърсува, не да търси решение на проблемите..Иначе руската армия наказва строго защото руснакът не е никак дисциплиниран човек - още във ВСВ са разстрелвали войници, явили се пияни в строя например, и то пред очите на целия строен за проверка състав плюс стотици наблюдаващи ги отстрани българи /това става в Добрич!/...

116

Анонимен

преди 6 месеца

Хаха голям комик е тоя. Перфектната визия за лоша шега също. Тази "новина" е отпор на една друга, как покраинците пращат един взвод да атакува, и още един зад него - да атакува първия, ако почнат да се връщат назад или предават.

115

анонимен

преди 6 месеца

Да не сте объркали диктатора ? Как е Байдън ? Добре ли е ? И има ли приготвен двойник ?