46

Анонимен

преди 7 месеца

Вчера четох, че в Париж били обявили извънредно положение за борба с плъховете, дървениците и бълхите, които заливат града. Сега разбрах защо нашия "премиер" като си прави екскурзиите из Европа внимателно пропуска Париж.

45

Анонимен

преди 7 месеца

ЕК потвърди пълната си подкрепа за влизане на България в Шенген, ама друг път! Някъде към 3023 г ще ни посрещнат там с пълната им подкрепа.

44

От бай Тошово

преди 7 месеца

Още по-комунистически лозунги и пропаганда. ... за съжаление.

43

toti

преди 7 месеца

Мен ми дреме за шенгена,кто краката са ми в легена и едва ли ще ревем като Македонци и бълваме огин и жупел!!1

42

Баба Ванга

преди 7 месеца

Шенген ке видите през на Макрон кривия. Така да знаете!

41

Христо Христов

преди 7 месеца

До 44 "Тази ЕК изобщо някой има ли я за нещо?" - афганистанските трансджендъри и местните европеидни про'с'таци я имате. Афганците идват да получават социалки, про'с'таците сами гласувате да ви мачка. Какво ревеш?! ПП. Той Тиквата ви го каза лани, нали?!

40

Чудя се

преди 7 месеца

Рекламното лице на шиши какво се пьне да ни льже - австрия му каза забравете шенген

39

днес е демя

преди 7 месеца

До За ЕС и НАТО, Така е вече сме в Шенгенското пространство, да ни е честито. Академика е невероятен. Да кръстим площад или улица на него!

38

teziси

преди 7 месеца

Тази ЕК изобщо някой има ли я за нещо? Май само харчат парите ни.

37

Хаха ха

преди 7 месеца

Още ли калвьт балачетата на вица за шенген и семейството на богатите - тоя лав вече 20 г се вьрти

36

Анонимен

преди 7 месеца

Българиа извади огромен късмет с премиер като Акадимик Денков! Бог ни го изпрати за да спаси България!

35

Обективен

преди 7 месеца

1. Мутрофанова трябва да обясни на подчинените си,че путиновата Русия има най голям интерес България да е в шенген. Обяснявам...България е пробита от руските служби държавица,президент,министри,депутати,общинари и кметове. Всички са на хранилка на империята на злото. 2. Включването ни в шенген ще позволи на руските шпиони да щъкат невредими и непроследими навсякъде...от базата им в "руската църква " в софия до Ирландия и Норвегия.3.ако не ни приемат..Радев гадпромски ,да наложи вето.

34

За ЕС и НАТО

преди 7 месеца

Браво на Академик Денков за перфектно свършената работа по приемането на България в Шенген!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Тати каза че много слушам, уча и помагам. Затова ще ми купи колело...ама друг път.

32

Радослав

преди 7 месеца

След гласуването за Шенген: разговор в ЕК с Дянков: ееее, не разбираме как стана това, всички набихме по 5 лайка и всеки от нас си сложи знаменце хаштаг: България е Шенген за профилна снимка. Незнаен какво да кажем и какво повече да направим, ще опитаме да постнем по 10 молитви към Господ в профилите си за успех на следващото гласуване.

31

абе

преди 7 месеца

тия продажници продължават да бълнуват розови сънища...абе, амсалаци, унгария такава контра ще ви удари, че и по баира надолу няма да тръгнете! - каквото сте дробили-това ще сърбате!

30

Радослав

преди 7 месеца

Най сигурна е подкрепата от тия от които нищо не зависи! Подкрепа от ЕК за Шенген е като знамената които си постват либералите,че са (място където е имало терористична атака, война, катаклизъм)! На думи страхотно, но реално безполезно от тук до слънцето и обратно!

29

Анонимен

преди 7 месеца

Уникална подкрепа за нас отчитаме, а все не ни пощяват. Да не ни има нещо? Някакво психическо наследствено заболяване?

28

Анонимен

преди 7 месеца

А Истанбулската конвенция и Минските съглашения спазват ли се?

27

Анонимен

преди 7 месеца

Те може и направо да обожествяват улязването ни в Шенгеня след като има непрекъснато кой да слага спирачката. А нашичките се радват абсолютно безмислено на това изключително лицемерно изказване като малки деца. Разбира се това е предизборно мероприятие, но е изключително примитивно и глупаво - да намериш някой чужденец, който да те потупа по рамото и всички избиратели да хукнат да избират твоите хора.