5

Глас от тъдява

преди 6 месеца

Оня ден отивам да оставя една доставка в някаква неголямата фабрика и друг шофьор беше спрял да чака складажията върху пешеходна пътека, след няколко минути излезе един да му се кара и го заплаши че може да го глобят и да му откажат достъп до базата, защото двама от работниците стояха и чакаха да пресекат, защото също ги глобяват ако не пресичат където трябва.

4

пияница мистик

преди 6 месеца

Като бях малко дете си спомням, че никога не съм виждал обезопасен строителен обект. Нямаше охрана, нямаше дори и някаква ограда около обекта. Ние редовно от махалата ходихме по някакви строежи и играехме на фунийки в тях :))) Шахтите на асансьора зееха отворени и спокойно можеше да се излупкаш от 8-я етаж примерно или да хвръкнеш от някой балкон без парапет. И всякакви материали седяха неохранявани из строежа. Абе луда работа. Ама никой не умря де

3

Чингис Хан

преди 6 месеца

Виновни са долните чорбаджии поробители които НЕ инструктират НЕ обезопасяват обектите си и куп други неща. Всички български чорбаджии заслужават да бъдат влачени с коне по каманаците из България и преди да издъхнат да им се излее разтопено сребро в очите и ушите. КАЗАХ!!!!

2

Костадин

преди 6 месеца

Вината е била на работника.

1

Льотчик-резидент

преди 6 месеца

Сглобката са виновни, че българите падат, а не летят!