19

Анонимен

преди 6 месеца

А украинската захар IZZI защо мирише толкова гадно?!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Те, зрънчатите г-на ще видят, като почне да се внася унгарски слънчоглед сорт Орбанчук, като украински!

17

Анонимен

преди 6 месеца

ЕИИИЙЙ Зърнари ако ви няма храната в България ще е много АМА МНОГО ЕВТИНА....

16

До Обективен

преди 6 месеца

Точно така, купи си украинско брашно и готви с украинско олио. То е за такива като теб . Яж, яж, ама повечко хапвай...То е баш за такива като тебе.Гълтай не спирай...

15

Обективен

преди 6 месеца

Тука има много "умници" ,които явно не могат да боравят с клавиатурите - а е много просто да отвориш брошурите и да се убедиш ,вместо глупости да пишеш. И брашно тип 500 от днес в Кауфланд има по 79 ст. Ако не е украинско какво е? А?

14

Анонимен

преди 6 месеца

Да бе За това слънчогледовото олио падна цената му.Благпдсрим на,, родните"зърнопроизводители че ни увидомиха по какъв начин да свалим цените на олиото Само внос ..Само внос и цените падат.Останалото е неконкуренция и монопол...И ,,пачки" и ,,кюлчета"

13

Анонимен

преди 6 месеца

Безмитните стоки правят дъмпинг на цени а в случая не са поне качествени. Принудиха българите да ядат украинските отпадъци по неволя това е кофти.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Хляба от вносното жито лепне по устата а олиото е неприятно на вкус.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Може би не си разбрал че украинските суровини са без мито а това е решение на държавата и правителството по заповед на щуката /от ЕК , но не ми прилича на пазарна икономика а нещо точно обратното. Съжалявам.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Производители БЪЛГАРИ и преработватели и търговци БЪЛГАРИ ( внасящи украинския слънчоглед ) не могат да се разберат помежду си, но държавата и правителството виновни. Производителите изглежда очакват на преработвателите да им се опре един пистолет в челото и така да отиват да купуват от тях.

9

Анонимен

преди 6 месеца

До обективен е тррол да така е.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Може да не ви допадат нашите производители но поне продукцията е добра за разлика от украинската.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Цената на олиото е драстично ниска понеже на партидите изтича срока на по важно е че вноса на украинско масло прави дъмпинг или нещо такова. За качествените показатели няма да говоря защото нямам информация.

6

Обективен е трол

преди 6 месеца

Преди малко лъга в Агри.бгБг, сега обикаля другите медии Айде изпий си олиото и лягай, дядка

5

пияница мистик

преди 6 месеца

Тия нашите зърнопроизводители искат като слезнат от Бентлито с младото гадже, да попитат трактористите, дето им орат нивите за по 800 лева заплата как върви. После да изсумтят недоволно, че бавно се работи, а им е купил трактори Ламборгини за половин милион всеки. И да няма евтин внос разбира се. И като си продадат продукцията на цена, която смятат за справедлива, тоест олиото по 20 лева ако може бутилката да се замислят къде да си купят имот в Европа, че тук си имат къщи по на 3 ката :)))

4

Слабоумни сте

преди 6 месеца

Оставете това с цените бре !!! Качеството - отровата която консумираме ! Тоя слънчоглед е бъкан с радиация и какви ли не химикали! Всичката продукция от Украйна е американска собственост. Е*ахти простия народ!

3

Земеделец

преди 6 месеца

Ясно е , че има такъв внос . Решението е смъкване на рентите в страната . Тази година която започва се очертава пак губеща . Цените на земята също ще паднат . Последната година тези които продаваха земя бяха полудели . Сега почват да се осъзнават . Цените на олиото няма как да паднат , а цените на хляба са странно високи . Дължи се на хлебопроизводители и търговци .

2

Зърнар

преди 6 месеца

Ако може никакъв внос,... Да изкупят бугарските роби нашето олио и зърно на 5торни цени от тия в ЕС.

1

Обективен

преди 6 месеца

Аз съм доволен - от голяма търговска верига си купих олио на 1,99 лв.