30

Анонимен

преди 6 месеца

Боко,Киро,Спиро,Танас и Ристо,лаят срещу човекът с най висок рейтинг в държавата,Р.Радев.Когато генерал Радев като командващ ВВС на България е пазил небето над Родината ни,Боко банкянски къде е бил и с какво се е занимавал.Кучетата си лаят,керванът си върви и т.н.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Вече е късно. Трябва ни революция и членовете на разните партии пред стената. Нов парламент по жребий от регистрираните юристи в страната, за да няма популизъм и корупция. Всяка година по 1/4 от парламетьорите да се заменят, пак по жребии. Разните лобита и посолства никога няма да могат да корумпират всички, а без партии, парламентьорите ще гласуват по съвест. Така е било в древна Атина - люлката на демокрацията.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Прав е Герджиков, но то целта не е да се направи нещо съществено и полезно, а да се види кой ще се наложи. Па макар и с простотия.

27

До Паню Баирски

преди 6 месеца

До Паню Баирски.... Ние нямаме нужда и от такъв като теб!!!!!!!!

26

Край

преди 6 месеца

Президентът е единствения висш държавен орган пряко и мажоритарно избиран от народа. Идеята е да му се вземат и малкото правомощия за да може посолството да си управлява а вие да гласувате за нищо незначещи абревиатури - ГЕРБ ДБ ПП БСП ДПС а в тях ще са все едни и същи "наши" хора.

25

Радослав

преди 6 месеца

До 35: за парламент се гласува 1 път на 4 години, президента няма вина, че няколко НС-та се оказаха ялово и не се разбраха кой ще краде повече от кого!

24

Радослав

преди 6 месеца

До 33: трябва да има разделение на властите иначе става като със съдебната система, прокурор назначен от партията, спира знакови дела, ако реши да работи веднага го свалят и слагат нов послушко и затова в България няма нито 1 осъден политик и нито едно дело за корупция по високите етажи. Или си мислиш, че Цацата, Каскета и тоя новия са свършили нещо?

23

ПРЕЗИДЕНТА НА 5 ГОДИ

преди 6 месеца

ЗА ПАРЛАМЕНТА ПО ТРИ ПЪТИ В ГОДИНАТА ХОДИМ НА ИЗБОРИ. СМЕНЯМА ПАРТИИТЕ КАТО НОСНИ КРПИ, А ТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛЪЧВАТ ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА? 20 МИНИСТРИ, 60 ЗАМ. МИНИСТРИ, ЕКСПЕРТИ -ЮРИСТИ, ИНЖИНЕРИ, ИКОНОМИСТИ, ЕНЕРГЕТИЦИ, ИЛИ ЕДИН И ТО ШАПКААРР ДА БЪРКА ЛАЙ...ТА? ААА, НЕ!

22

ТОВА МУ СТИГА

преди 6 месеца

ДА ЧЕТЕ НОВОГОДИШНОТО ПРИВЕТСТВИЕ.

21

Анонимен

преди 6 месеца

и КАКВО ЩЕ СТАНЕ :При всеки нов Президент ще има нов закон , защото пък новите няма да ги устройва ТОЗИ ЗАКОН !!!!

20

Сър Пичук

преди 6 месеца

Двси ти ли си

19

456

преди 6 месеца

Герджиков,що не отидете и да си пишеш стихчета и да не даваш мнения?!Стига сме те гледали и теб!

18

Анонимен

преди 6 месеца

А после , другият Президент като дойде / на тия които сега реват с/у този Президент/ , и пак ли ЩЕ ПРОМЕНЯМЕ ЗАКОНА ???

17

Радослав

преди 6 месеца

До 15: ако нещо в политиката на служебното правителство не ти харесва се сърди на яловото НС което е приело бюджета, закони, избираеми назначения, политики и тн.

16

Радослав

преди 6 месеца

До 15: Абе прочетете я тази конституция най накрая: президента е парадна фигура която по никакъв начин не може да спре каквото и да е, дори и да наложи вето, то се връща и се гласува отново в парламента, затова ако в НС има мнозинство, то президент ,не ги бърка. Колкото до служебното правителство: 1. То е с ограничени правомощия, 2. С ограничен мандат, 3. Резултат от некадърно и ялово НС. Та кое точно дава безгранична власт на президента, че не е ясно?

15

Сата НАТО

преди 6 месеца

Президент трябва, защото иначе гомнийяри като Бойко Методиев Борисов много лесно лъжат баламите и влизат в НС.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Ние и на картинка не щем да го гледаме, разбра ли плъхчо??

13

Сата НАТО

преди 6 месеца

Институцията "президент" беше измислена от комунистите, които измислиха и я гласуваха с точно такава цел, да пречи на нормалното функциониране на държавата. -----///----- Как попречи? Като вдигна юмрук срещу комунистичяския гомнийяр Бойко Борисов и кликата му ли? Това беше един изключително правилен ход.

12

руска картинка

преди 6 месеца

Радев си е една руска картинка!

11

87

преди 6 месеца

Радев с действията си в полза на враговете ни сам си проси да му ограничат правомощията. Ако президент беше някой нормален човек нямаше да е така. Въпросът на Герджиков "враг ли е той на държавата?" е реторичен.