39

Анонимен

преди 6 месеца

Но ние няма да престанем, каквото ще да става. Последните мохикани ще останем, но ще доставяме оръжия и оръжи и оръжия и още....до припадък и безсъзнателност. Всичко за нашите братя украинци, които са ни сторвали толкоз добрини през вековете. Амин.

38

Обективен

преди 6 месеца

Магарев е упорит като фамилията си , ще даде и последния останал снаряд и танк на бившия си работодател.

37

Христо Христов

преди 6 месеца

До Анонимен/30 "Вън от България мързеливите украинците" - Ц. Украинците са добре дошли и в евроатлантическа българия и в ЕС. Все пак на 2 Април 85% гласуваха за евроинтеграция и подчинение на Брюксел!

36

Христо Христов

преди 6 месеца

До Анонимен/33 "Наш Тагаренко обяви, че след като изпрати и последния автомат от българската армия ще накара войниците да заострят колове и тях да даваме на Окрайна! На това се вика политик - слуша и лиже!" - Браво на Тагарев! Не само колове, а и поне 50000 евроатлантика трябва д апрати на фронта. Все пак на 2 Април 85% бяхТЕ про'с'таците дето му дадохТЕ мандат.

35

Христо Христов

преди 6 месеца

До Няма проблем/35 "Тагарев-Тагаренко ще достави оръжие на украинците. Даже няма да разберем кога ще им изпрати нашите (единствени) зенитно-ракетни комплекси С300" - да ги прати и да плаща за оръжие на САЩ. На 2 Април про'с'таците му дадохте пълен мандат за това.

34

Христо Христов

преди 6 месеца

Предишните вече изпразниха складовете и замениха самолетите с (чертежи засега на) хеликоптери за които ще платят по 30 милиона на парче.

33

Човек

преди 6 месеца

"Включващо крайнодясна проруска партия".... Ел ке,продажна де бе ланке, свин ска пържола куха такава! Пожелавам ти от сърце да ти плиснат лицето с основа и тази година да ти е последнатаа в живота! Ами

32

Олимпий Панов

преди 6 месеца

Пари на вятъра никои не иска да хвърля,ама много са зависими наркомани,направо епидемия в европейските правителства!

31

Няма проблем

преди 6 месеца

Тагарев-Тагаренко ще достави оръжие на украинците. Даже няма да разберем кога ще им изпрати нашите (единствени) зенитно-ракетни комплекси С300. Обясненията после: били стари, нямало резервни части и т.н. И сетне някой и друг милиард за Пейтриът. Ако някой застрашава националната сигурност на България, това е точно Тагарев-Тагаренко.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Да, той вярва, че Русия щеу превземе Украйна и ще бъде много добър съсед на Словакия, само че забравя , че в Словакия живеят 10000 русини/славяни, не руснаци/ и *** ще иска да освободи и тях.

29

Анонимен

преди 6 месеца

"Словакия спира да доставя оръжия на Украйна" - май ще ви дърпат ушите от едно посолство! Наш Тагаренко обяви, че след като изпрати и последния автомат от българската армия ще накара войниците да заострят колове и тях да даваме на Окрайна! На това се вика политик - слуша и лиже!

28

ммда

преди 6 месеца

Ами гледа си интересите на държавата човека! Не се предлага и подлага като политици. За такива израза е: разумен политик. Де да имаше такива и в България.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Вън от България мързеливите украинците

26

Анонимен

преди 6 месеца

На тия словаци им дойде акъла най после ,за фашистите ,а на тия които са за война а не за преговори ,знаят къде е фронта

25

Помощ за Украйна

преди 6 месеца

Братя българи да направим фонд в който всеки да отделя по 10% от доходите си и да ги пращаме на Украйна до победата и

24

Помощ за Украйна

преди 6 месеца

Българите са твърдо зад г-н Зеленски ако трябва и във войната ще се включим България винаги е била на страната на доброто Слава на Украйна

23

Анонимен

преди 6 месеца

Лека-полека може да се освестят европейските държави. Като се завърти един рунд избори и либерастката тълпа бъде законно извадена от управлението,защото е абсолютно некомпетентна и продажна

22

Анонимен

преди 6 месеца

Костя и Фиця побратими!

21

НАВЕДЕНков спира ли

преди 6 месеца

Кога ще спре Българските оръжия да бъдат подарявани на Украйна? Прекалено е наведен и не може добре да види и да осмисли ситуацията.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Може да го критикуват колкото искат, но Словакия се отърва от войната, този воденичен камък. Другите държави да мислят откъде да намират пари за тази лудост.