38

gg

преди 6 месеца

А ако момчетата не стават?

37

Анонимен

преди 6 месеца

Време е за руски треньор!

36

Люи дьо Пак.

преди 6 месеца

Кръстевич не е мъката на българските любители на футбола.Голям празник ще бъде за всички обичащи тази игра,когато днешните обитатели на сградата на БФС,си тръгнат завинаги и се разтворят прозорците и вратите,за да излезе застоялия въздух,вонящ на корупция.

35

Гавраил

преди 6 месеца

Трябва да се срежат корените на дълботото БФС. Само тогава нещо ще се промени. Но като цяло не съм оптимист.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Всичките са некадърни и само свалят един и слагат пак друг некадърен.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Мъката ще свърши с Михайлов, не с пионките))

32

пенсионната кочинъ

преди 6 месеца

Изпълком на БФС т.е Перукан и сие.Футболът отразява пулжението в цялата държава 99% старчески попиканковци пенсионери на памперси управляват всичко. Докато не се реахне старческият мраз нито нито Футбол нито България ще има.

31

така мисля

преди 6 месеца

Който и треньор да сложат, все ще е същото! Футболистите са некадърни или както е написано по-долу - куци коне! Да не би Пената да беше някакъв уникум, като треньор, просто футболистите си бяха добри.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Само сърбина е виновен да знаете! В никакъв, ама в никакъв случай не са виновни шайката окупирала ръководството на Футболния съюз!! Като се почне от Перуки, батВенци, през онова сливенското та да Порточанов!

29

Анонимен

преди 6 месеца

ВСЕ ДОСТОЙНИ ТАПУНГЕРИ. ПОСЛЕ ЩЕ Е ПЕТЕВ, СЛЕД ТУЙ Г.ДЕРМЕНЖИЕВ И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА

28

Анонимен

преди 6 месеца

Нямаше мъка, като цяло това е доста лошо решение на Боби Михайлов.Водихме играта във всички мачове без последния с Литва и то едно полувреме, във всички останали имахме своите шансове за победа.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Илиан Илиев е доста простовато парче, ако че съм от Левски. Тъпa физиономия и селски манталитет. Неслучайно успява само със селски отбори, а в Левски се провали с гръм и трясък. Димитров е симпатяга, както и Стоилов. Да не забравяме какво направи Мъри в Левски и че в момента Костов бере плодовете му с най-младия отбор в Лига на Конференциите и нашето първенство- Левски. Димитров също работи добре с младежи. А това е бъдещето- млади футболисти и правилен треньор. Сръбското менте си беше менте.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Нашите льолю развалиха на треньора характеристиката. Не им трябва треньор на глезльовците а трудов лагер на каменна кариера с чукове и ръчни и колички да произвеждат камъни. Някой може и да се научат след такава терапия.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Българския национален отбор е номиниран за Нобелова награда за мир защото не може да бие никого!

24

Анонимен

преди 6 месеца

Докато тези са в БФС, краят не е дошъл. Те просто сменят пионката, която отнася голяма част от критиките на фенове и журналисти.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Кръстаич няма нищо общо с мъката

22

Анонимен

преди 6 месеца

Къде видяхте КРАЙ на мъката?! Ако беше проблема само в треньора , толкова сменихме напоследък ,че вече да сме световни шампиони . Мъката си продължава с нов треньор , това е .

21

яяя

преди 6 месеца

Петев е свободен точно :))))

20

Безимен.

преди 6 месеца

На тез безгръбначни или треньорите им са виновни или футболистите ! А и държавата им е най виновна че са пълни некъдърници!Кой ще ги изрине от бфс.Имат си го като поджизнена служба вече,докато са живи ще цуцкат парички и ще обвиняват другите заради некадърноста си!

19

Радослав

преди 6 месеца

Колко треньора се изредиха и резултата е все плачевен. Явно не е проблема в треньорите, а някъде другаде. Да започнем от смяна на ръководството което е назначавало всички тези треньори, явно те нещо не успяват да подберат правилният човек? Колко пъти трябва да направим едно и също с надеждата за различен резултат?