45

Христо Христов

преди 6 месеца

Мда, 2019 година Урсулата се пъчеше, как ЕС щели да посеят 1 милиард дървета... ама дърветата се виждат и не може да се краде. Затова ЕС не пося дървета, а слънчеви панели. Основната ценност на ЕС е измамата, а целта - кражбата.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Живеещите в бетонираните градове трудно могат да видят как се променя природата.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Ясно става ... решили са да вдигат ограбването на света!

42

Анонимен

преди 6 месеца

До Чичо - ти на кой бустер си вече, овчомозъчен? Има ли някоя пропагандичка, която да не си хапваш с голяма лъжица и с наслада?

41

Чичо

преди 6 месеца

Съжалявам за младежите, които не са и може би ням да изпитат никога да де събудяд навръх Коледа и вън да има 50 санта сняг. Има си глобално затопляне, има и суша. А ония *** дето ще пие морска вода - халал да му е, да си пие колко ще, после може да пробва да отгледа един зеленчук с нея и ще яде камъни.

40

За 42

преди 6 месеца

Тоя рай не е бащиния на Урсула, нито на шолц,нито на европейската номенклатура! Те трябва да си заминават. А теб кой те излъга, че имаш капацитета да мислиш и да ръсиш акъл?

39

Анонимен

преди 6 месеца

До Джизгиев-- Да Китай е велика империя и ще види сметката на *** израстъци, дано не те намерят.

38

Притчев

преди 6 месеца

Птичето месо в русия поскъпнало с повече от 27% от началото на годианта. Думи на пуйлото, друзя. Всичко е цветя и рози в расиюшка най-ниски цени най-виско заплати.

37

Джизгиев

преди 6 месеца

Китай ще помогне на русия да си усвои територията. Разбира се на хартия сибир ще е руска територия още някоя и друга година, но след като окончателно бъде имплантирано 99% китайско население там, рушките закони просто няма да важат. Ще стане като в чечня - кадиров само дои пари от мацква, а прави каквото се реши и пуйлото не сме е копче да му каже.

36

Анонимен

преди 6 месеца

еми в ловеч и плевен сме на режим на водата .... на тоя под мен ... да вникне в идеята че се има предвид питейна вода .... морска много - ама нито може да я пиеш нито да поливаш ..

35

Анонимен

преди 6 месеца

Прочетох източник ООН и това ми беше достатъчно. Какъв недостиг на вода бе, uдuoтu? Ние сме водна планета. 70 % вода. Аман от пропаганди. Пландемията не ви се получи сега си измислихте нещо друго да плашите хората. И дори да е така какво е решението? Да пъхнете хората в 30 минутни затвори да бъдат наблюдавани и изследвани като мишки?? Знаем ви какви са ви мокрите сънища, ама сте си направили сметката без кръчмаря. По добре да пукнеш, отколкото да живееш като скот и да ядеш буболечки!

34

Анонимен

преди 6 месеца

Недостиг на вода , а някои от нашето правителство искат да правят инсталация за производство на водород. Продажници.

33

пияница мистик

преди 6 месеца

До Зелен Либерал === Споко, сега е още ВТОРИЯТ ДЕН на путинопитешкото нашествие в Украйна с 60 километровата танкова колона. На ТРЕТИЯ ден като завладеят Киев започва и контранастъплението :))))

32

Споко,

преди 6 месеца

ся идва и ядрена война, та да се затрием съвсем.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Е сме близо до ръба а сме вече скочили в бездната ама не го знаем още.Не си правете планове защото всичко ще свърши в рамките на 20 години. Всички ще умрат. Само им се чудя на тоя с децата колко са глупави та да раждат и да си скапват живота.

30

Анонимен

преди 6 месеца

ау еко *** пак плямпат

29

Анонимен

преди 6 месеца

Абе Христов, що не заминаваш за руския или китайския рай? Що стоиш при Урсула и европростаците?

28

Анонимен

преди 6 месеца

Wall Street Journal проведе глобално проучване на цената на всички природни ресурси по страни. Русия 75$ трилиона, САЩ 45 трилиона, Саудитска Арабия 34.4 трилиона, Канада 33.2 трилиона, Иран 27.3 трилиона, Кирай 23 трилиона, Бразиля - 21.8, Австралия 19.9, Ирак 15.9, Венецуела 14.3 трилиона. Няма нито една западно европейска страна. А Норвегия притежава само 1% от световните запаси на газ и вече привършват.

27

До журналистите

преди 6 месеца

Моля ви, не притеснявайте стадото! Вижте го как уютно си е завряло главата в пясъка, убедено, че нищо лошо няма да му се случи. Защо го стресирате така?

26

До 18

преди 6 месеца

Най-големият замърсител е комунистически Китай между другото.