7

Анонимен

преди 6 месеца

Каквото и да хващат, каквото и да се пънат вещества влияещи на съзнанието е имало от древни времена, и винаги ще ги има. Единствено легализация е решението, каквато много държави са направили или предприемат, но специално ние сме мнооого далече от тая работа и като манталитет, и като разбиране.

6

Анонимен

преди 6 месеца

виж ти!. явно при герберушките е имало чадър.

5

Камъните Падат!

преди 6 месеца

С укропите идват и наркотиците, ако изгоним укропите няма да има толкова много наркотици!

4

Честита Промяна!

преди 6 месеца

Партията на Наркоманите е на власт, какво друго сте очаквали?!?!

3

то явно в бг

преди 6 месеца

шофьорите употребяват . Учениците също . Но от някъде трябва да идват, или ги произвеждат някъде , каптагон употребяват палестинчетата , кока и фентанил по богатите - американчетата, трева вземат болните , лекува склероза . по безвредно от соли за вана да ги пушат - все едно се отравят . Едно време ги унищожаваха конфискуваните забранени допинги . на места като войните наемниците вземат . и пият .

2

Анонимен

преди 6 месеца

До 1 - По-скоро, че поради честите промени във властта, има борба за овладяване на основноте канали ...

1

Анонимен

преди 6 месеца

Похвално, но от това какви изводи може да си направи човек:Че трафика им се е увеличилЧе някой не си е свършил работата предишните години. А тези които не си вършили работата още ли са в системата същите ли са, а статистика какво количество не е заловено има ли. Че в момента 8 годишните в училищата вече употребяват. Реално вноса е пропорционален на търсенето. След като е имало такова търсене със сигурност пазара е бил задоволен. А има ли нещо общо с новите украински групировки които навлизат