42

Ха ха ха

преди 6 месеца

Явно авторът на статията Не знае , че тази книга отдавна е намерена и преведена на почти всички езици!:))))

41

Гледаме филми

преди 6 месеца

Лара Вайс(Крофт) ще използва книгата за съживяване на велики личности.Германия ще съживи Маркс,Енгелс и АдолфХ за да ги терминира;Русия-Ленин и Сталин;Италия-Дучето;Англия-Чърчил;САЩ-Рузвелт и Кенеди;Китай-Мао Цзе Дун,а ние? Алкохолика Георги Димитров,за да създаде Великата Македония на Четвъртия Интернационал,че омазването,което предизвика с Македонията на Третия се трансформира в хомункулуса албанска Северна Македония-антибългарска ни риба,ни рак,ами ***,но с велики мега претенции.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Мен ме интересува дали индусите и будистите имат откровение за краят на светът или само трите религии произлезли от светите места имат предначертан край.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Стана известно, че учените от Русия, които провеждат разкопки до Каир, открили фрагменти от стена, която преди много векове е ограждала древната египетска столица Мемфис. Бялата стена е открита близо Мит Рахина, Гиза. Открити са и изделия от бронз, а също и останки на древни пещи. Мемфис заема особено място в историята на древен Египет и се смята за най-древната египетска столица. Ръководителят на руската археологическа експедиция Галина Белова поясни, че сега разкопките приключват на мястото на откритието, а в близко бъдеще предстои да бъдат намерени и други фрагменти от стената.

38

Анонимен

преди 6 месеца

49 никой не учи украински. Mar 24, 2023Руският език ще се изучава като втори чужд език в египетските училища и университети. Споразумението е постигнато по време на четиринадесетата среща на руско-египетската комисия за сътрудничество в областта на търговията, икономиката, науката и технологиите

37

Анонимен

преди 6 месеца

Пак локуми и нищо съществено. Пълно с кухи прилагателни и нищо конкретно. Филми на ужасите, фенове алабала. Пълни глупости. Мисирлъка, махайте се, не ставате за нищо. Хората занимавали се с разчитането на розетският камък са били на висота и никакви некрономикони и тъпащини не са дрънкали.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Сега в Русия ще съживят мумията на Ленин и ще разкарат Путин

35

Ъъъъ ...

преди 6 месеца

"Светът с нетърпение очаква по-нататъшни разкрития" - та на NelitU Пулицърката! Пак изби рибата ве мисирко!

34

Анонимен

преди 6 месеца

Ми като не те интересува кво правиш тука. Статии по други теми бол.

33

Ба,

преди 6 месеца

торби с кости и сушени черва. Не ни интересува!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Ако някой очаква да получи откровение, се лъже!

31

Картограф

преди 6 месеца

Не мога да повярвам, че 1/3 от коментиращите са сложили минус на факт, който могат да проверят веднага. Смятайте за какви необразовани люде става въпрос от масовката.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Издавана е у нас през 80-ти в превод от египетски. Интересно само за специалисти египтолози!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Чакаме да открият и книга на живите.

28

Зловещо

преди 6 месеца

Книгата на мъртвите била написана от мъртъвци...

27

Анонимен

преди 6 месеца

Как не са го изяли молците/буболечките/чeрвиите този папирус???

26

Анонимен

преди 6 месеца

Велик народ бяха старите египтяни Техни открития като месеците годината ,календара улици жилища ,правов ред, и още десетки неща използваме и до сега Те са откриватели в архитектурата Техните архитекти без да са следвали архитектура 7 години като сегашните Построиха такива монумента и сгради Че днешните си блъскат главите И още не могат да разберат как са го направили.

25

Анонимен

преди 6 месеца

До 39: Я стига с обидите към българите. Никъде по света не съм чул някъде по света да плюят толкова собствения си народ. Я помислете: германци, англичани, французи, американци, па дори и руснаци. И у тях е пълно с всякакви тОпаци, ама никой нищо не казва. Само тука сме една шепа хора и ще се изядем! Другото - не е нужно да си чел кой знае колко, за да видиш как нещата се повтарят с вариации от една култура в друга. В природата нищо не се губи, но е по-удобно да се втълпява къса памет.

24

до 36

преди 6 месеца

До Тенгри яко в пърдяко,браво,напълно си прав,поне един дето е чел,но трудно е да обясняваш на българите против християнството,защото те живеят като богове и няма да допуснат някой да им казва истината за техния български господ,просто бягай,спасявай се далеч от тия неандерталци,въшливи с пари,ама грам акъл нямат,жалко наистина,че с толкова много пари не могат да си купят човечносност и разум

23

Анонимен

преди 6 месеца

Къде я търсят тази книга , тя е на територията на България