22

До 21

преди 7 месеца

Google не е частна, а е публична компания. Да не се бърка с държавна. Щом продава публични акции, трябва да изпълнява купища условия и не може да си повишава, който както си иска.

21

СТРАНДЖАТА

преди 7 месеца

Евреи плащат на турци??????????? Накъде отива този свят???

20

Анонимен

преди 7 месеца

В Османската империя османците са смятали турците за глупави и подли и затова предпочитали да назначават на високопоставени чиновнически длъжности христяни обучени от еничарския корпус.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Феминистката простотия няма граници! Тази много качествената туркиня, защото не е напускала google след като се е чувствала неоценена и не отишла във Facebook да речем? Не може в една частна компания някакво феминистко НПО или съд да решава кой да бъде повишен или шеф! Защо след като феминистките са толкова умни, не си направят собствени компании?

18

Анонимен

преди 7 месеца

Това в България кога съдилищата ще започнат така да наказват работодатели? Точно никога

17

Анонимен

преди 7 месеца

И защо е нужно да казвате изрично, че е жена - туркиня??? Туркиня или не - няма значение.

16

Жена

преди 7 месеца

Гледам, че доста неграмотни чукундури сте се изказали под старията. Респект!

15

Мъж

преди 7 месеца

Мисля да съдя Гугъл за 1 милион заради това, че аз като мъж не мога да се възползвам от половата дискриминация като жена за да ги осъдя за 1 милион и в момента съм в стрес и страдам.

14

Да отиде в ЮАР

преди 7 месеца

Там няма въобще няма да я вземат на работа, освен ако не е цръна. Дискриминират по цвят на кожата и по раса.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Еха! Може ли и мен да ме дискриминират полово? Обещавам, че само милион ще им искам.

12

До 1

преди 7 месеца

От къде си ги чоплиш тези глупости, бе жена? Какви гъби ядеш и какво сънуваш...

11

Анонимен

преди 7 месеца

Моята бивша немска фирма имаше програма за жени меринджеи, въпреки факта, че в България вече жените на високи позици бяха двойно повече от немско. Вокънаха се на макс до степен да ги съди всеки напуснал.

10

Аноним

преди 7 месеца

Владимир Путин е най-великият президент в цялостната история на Човечеството!

9

Програмист до 10

преди 7 месеца

Не съществува такова нещо като "техен андроид". Или е андроид или не е. Безплатен е и можеш да си дръпнеш кърнела и да си надградиш твоя си версия. Ама отдолу е пак андроидския кърнел на гугъл.

8

Хххх

преди 7 месеца

До 1А ти от къде знаеш тя колко може...това че има някаква си тапия не я прави опитна и умна... два души завърпили един и същи университет една и съащ специалност при едни и съши преподаватели не ги прави равни че да получават равни пари...ако аз съм по опитен и по умен от теб разбира се че ще получавам повече пари...не ли обидно за човек с повече опит и интелект тъ...пата му колежка да получава съшите пари..друг е върпосът че в една фирма заплатите не могат да се обсъждат между служители...

7

Анонимен

преди 7 месеца

Гугъла умира . Китайците си направиха техен Андроит а тувата се скапа от банове и политическа цензура . Ще пада цената му според мене .

6

Хххх

преди 7 месеца

Хак да Ви е либерсткипростаци....сега всекиимбециленминдил ще Ви скъсапортмонетата от дела...

5

В.Узунов до Таня

преди 7 месеца

Жените много по малко трябва да получават. Съвокупляват се на работното място,после майчинство и прочие. Да не говорим ,че са и кекави и все подсмърчат,а ние и болни пием една ракия и на работа.

4

ПроСоТо

преди 7 месеца

иначе:..Моите уважение кйм жените!..Имам жена,имам и дъщеря...Е,ако бъда честен трябва да заявя,че ИМА разлика в поведението и МИСЛЕНЕТО м/у мъжете и жените !..НЕ твърдя,че жените са "по-некадърни" от мъжете...Но ПРИРОДАТА на двата пола е РАЗЛИЧНА...Така че всяка компания си има своите си критерии относно служителите..

3

Анонимен

преди 7 месеца

Значи всичко е много относително - ако е някоя натегачка и интригантка и те заплашва със съд по добре недей