14

Анонимен

преди 7 месеца

АХ КОЛКО ХУБАВ Е СВЕТА И КОЛКО Е ХУБАВО, ЧЕ ДЕНКОВ ЩЕ СЕ ОТЧИТА КАТО ПОП ПРЕД ШОПАРА!!! АХ ЧУДЕН Е СВЕТА!!!...ТРА-ЛА-ЛА, ТРА-ЛА-ЛА...

13

Анонимен

преди 7 месеца

ДЕБЕЛЧО МАГНИТСКИ ПО-БЪРЗО ДА ЗАМИНАВА В ИСТОРИЯТА!

12

Анонимен

преди 7 месеца

имаше една песен на депутата Христо, затова как някой успявал да го приеме от високия и пълничкия едновременно, е не точно, но в този смисъл. Дали е питал Денков същото?

11

бг смешки 2

преди 7 месеца

той и Доган дърпат конците ! а народа седи и гледа сеир години наред ! нация от Идио***ти те тва е българското ....мн жалко !

10

Анонимен

преди 7 месеца

явно това е реалния министър председател на България в момента. Да е честит на всички умнокрасиви, които лежаха на жълтите павета, правиха стачки срещи него през 2013-2014.. Тогава все пак бяха го избрали само за шеф на ДАНС, сега направо управлява цялата държава. Реакция от пишман демократите евроатлантици обаче не виждаме

9

BG СМЕШКИ

преди 7 месеца

проактивният Пеевски с парите от КТБ ...

8

Анонимен

преди 7 месеца

Докато продължават медиите да отразяват Пеевски все едно управлява държавата ще изглежда, че наистина я управлява. После ПП-ДБ го перяли, не медиите го перат, *** те са си и негови.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Проактивния Пеевски поне президент или министър-председател, мънкащите самопровъзгласили се за академици полумъже могат да му лъскат обувките!

6

ДО 4

преди 7 месеца

До ББЩЕ го махнат скоро ! а народа е зле и не разбира какво се случва изобщо !

5

do 3

преди 7 месеца

рано или късно ще го отрсанят от играта ! много прекали а и се меша навскяъде ! на всяко прасе му идва Коледа ...

4

ББ

преди 7 месеца

Пеевски-умен и красив, води България към светли бъднини! Слава на гласувалите за ППДБ, ако не бяхте вие сега нямаше да имаме честта Пеевски да ръководи нашата мила Република!

3

Анонимен

преди 7 месеца

И в най-смелите си мечти Пеевски не се е надявал на толкова добро и ефективно изпиране. От човек, попаднал в списъка Магнитски, който се появяваше веднъж в годината пред медиите, предизвикал мащабни протести през 2014 г. се превърна в момента в говорител на партиите, които искаха да променят статуквото, ежедневно го виждаме в ефира на медиите, решава най-различни проблеми в държавата, координира и ръководи работата на правителството. Явно Христо Иванов и сие през 2014 година са протестирали не защото Пеевски не трябва да бъде шеф на ДАНС, а защото тогава са му предложили прекалено ниска позици

2

Анонимен

преди 7 месеца

Хаха, Шиши продължава грубо да унижава Денков и с това цялото правителство на ПП-ДБ... Тотално унижение!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Прозрачност друг път.Няколко фирмички са се приготвили да си поделят милиончета и после да бегат на острови когато останем на тъмно.Даже не са регистрирани в България,за да не плащат данъци.