51

гост

преди 6 месеца

Където и да е карал е нарушил закон, защото управлението на автомобил, не само в България, а по целия свят, се прави в два случая - когато караш шофьорски курс и след като издържиш изпита и се сдобиеш със шофьорската книжка" --- това е лъжа --- има държави в които можеш да се обучаваш и сам:The official government website states that there is no minimum number of driving lessons required to take the test, leaving it to you to know when you feel ready.

50

Ставри

преди 6 месеца

Абе, вие ли имате думата, *** такива, където въобще не ви интересува подготовката на младите шофьори,а само да им лапнете парите.

49

Радек от Боктор

преди 6 месеца

Инструкторите в България след 1995 г. са пълни мишкари и РЕПТИЛИ. Неандерталците шофьори са продукт на рептилите инструктори. ТЕ СА ВИНОВНИ, ТЕ ГИ УЧАТ НА ПРОСТОТИИ ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ ГИ УЧАТ!!! САМО ПАРИ ЛАПАТ!!!

48

Анонимен

преди 6 месеца

То па мега зор - газ спирачка мигач ...

47

Анонимен

преди 6 месеца

"Където и да е карал е нарушил закон, защото управлението на автомобил, не само в България, а по целия свят, се прави в два случая " - Не и на частно. Ако имаш голям имот, който не е отворен за публично ползване, карай си на воля. Няма нито знаци, нито кръгови, нито нишо ...

46

Милен Илиев Минков

преди 6 месеца

ИДЕЙНО, НЕ- ТРЯБВА, ДА- Е, ОТКРАЯ; - ГАЗ- *** ...

45

Анонимен

преди 6 месеца

Ако трябва да съм откровен ,голяма част от инструкторите са с средно образование .Нямат никаква квалификация в живота.Държат се просташки ,крещят ,пушат в колата по време на урок .

44

Анонимен

преди 6 месеца

Където и да е карал е нарушил закон, защото управлението на автомобил, не само в България, а по целия свят, се прави в два случая - когато караш шофьорски курс и след като издържиш изпита и се сдобиеш със шофьорската книжка"///Това е абсолютна глупост .В цял свят вземеш ли листовките,можеш да шофираш с придружител в колата.Тоя найстина се излага ,и говори без да има хал хабер как е по света

43

е аз също гледам

преди 6 месеца

случаи с деца на волана - фончо , дипломата , рейса, а това са мънички бъдещи шофьори . инструкторите вече могат да коментират и за тях . княгиня калина ходи пяна да търси малкия приярел , а операция пластична си е правила, а лъже че не е .

42

Анонимен

преди 6 месеца

КОРУМПИРАНИ ИНСТРУКТОРИ , вие ли ще ми говорите какво да правя !!!!

41

Анонимен

преди 6 месеца

Аз отидох на изпита с колата си. Ония ми вика - ама ти ли изкочи от тая кола? Карал ли си? Дааа ее, карла съм! И пича вика - е поне можеш да караш. Минах с една грешка, ама пред знака имаш 3 метра храсталаци.

40

наглеци

преди 6 месеца

Постоянно виждам инструктори да карат в насрещното, без колани, да минават на червено, да паркират на пешеходна пътека и в зона на кръстовище и като им направиш забележка ти се зъбят. Закона не важал за тях. Т Ъ П народ слаба държава. Ние сме по-долу и от това.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Защото вие много добре ги учите.....

38

Анонимен

преди 6 месеца

"Всичко идва от беднотията и може би от народопсихологията, която е следствие от беднотията." - Семейството ми им доходи от над 35000 лева месечно, като сментем и рентите от земите. Не мисля, *** сме "бедни". Ще си обучим децата, споко!

37

Мазни мисирки

преди 6 месеца

Изобщо да не си помисляте да учите децата си да четат и пишат. Камо ли да броят или да смятат. Ще ги научите грешно и цял живот ще са неграмотни. Трябва учител. И на сех не ги учете. Трябва професионалист. На магистралата, околовръстното.. където решите.... Мисирките за съвсем тъ пи ни взеха вече.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Говорят глупости. В САЩ можеш да караш с родителите си, а за изпита изпитващият се качва в семейната кола и с нея си провеждате изпита. Няма камери, GPS-и и допълнителни ***. Тук са въведени като средства за борба с корупцията. Младите шофьори са некадърни заради същата корупция и защото инструкторите са предимно лабилни старци, които на нищо не могат да ги научат.

35

Анонимен

преди 6 месеца

До 19 - Наосва си ги. Реално е имало такива моменти, ама е било нещо от рода на - В околоята има 2 бентлита, 3 мерцедеса и 6-7 форда, дето са се карали със средна скорост от по 25 км/ч и не са отивали далеп, зщаото не е и имало бензинджийници, а гориво се е карало по поръчка ... С каруца.

34

Ха-ха

преди 6 месеца

Имам няколко съученици инструктори и като си спомня какви ученици бяха, мога да си представя що за инструктори са. Единия повтаря 5-ти клас, другия едвам проби до 8-ми,а най-учения имаше успех 4.По принцип шофирането не е кой знае какво и всеки който не е *** може да се научи за месец. Най-големият проблем е дисциплината и реалната преценка на собствените възможности.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Ти да видиш, в цели свят било така!? В САЩ и Великобритания може и да не стъпваш при инструктор. Във Великобритания на 16 години си вадиш временна книжка която важи 2 години, родителите правят специална застраховка на колата която е почасова и е за обучаващи се, и детето си кара на воля, но при условие че в колата задължително присъства лице над 21 години и с книжка от минимум 3 години. Когато се почувства готово, отива на изпит. Но дори и да вземе книжка, започва да важи след като навърши 18.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Отивам на изпит. Изпитващия ми казва, да направя ляв завой на кръгово. Аз му казвам, че не може по правилник. Посше ми казва, да направя десен завой, но има знак, че не може. След това ми казва, да направя обратен, ама на некъф булевард, де карам 5 км, *** да намеря място, където имам право. И посше решава, *** зашото пред нас имало каруца и не съм я изпревариш на непрекъсната лента, ще ме къса ... Бързал бил, нашия.