90

Анонимен

преди 6 месеца

Делянчо, ако имаше грам себеусещане отдавна щеше да се скриеш, а ти излизаш да малоумстваш!! Нямате никаква срама вие фашистите от ГЕРП оод!

89

haha

преди 6 месеца

Асковският Полд-зеленчук с хуманитарно УСА образование се е взел на сериозно. Нищо ,че гласчето му е джендърско - мисли се за напальон. Има наблизо до Асково едно учреждение - дето му е мястото. У Раднево може и Наполеон да е може и Сталин ,че и Хитлер. Апчетата са едни и същи...

88

Анонимен

преди 6 месеца

Разровете СИДДО между България и Русия и ще разберете къде е заровен кокала.

87

Някой

преди 6 месеца

впечатлих се направо-какво ни занимавате с проблемите си и простотиите си? пунта мара като всичките партии сте

86

Анонимен

преди 6 месеца

тоз голям борец за справедливост стана, а като трябваше да събира данък за 13 години от лукойл, не събираше

85

Турист

преди 6 месеца

До Анонимен Не са само немските вериги. А банките? Там свръх печебли да искаш. За тах обаче никой не говори. А като са почнали да дирят неплатени данъци - да подкарат и работодателите. Аз лично не познавам човек, който реално да е на минимална заплата, но на хартия такива бол и другото в пликче... Примери много, но както е казал народа - "Интереса клати феса".

84

Анонимен

преди 6 месеца

"Къде ли се мъти този дяволски вид".Продължението е всеизвестно за всеки който е запознат с творчеството на Радой Ралин.Та този от снимката е лирическият герой от "Песен за ****ака "

83

Анонимен

преди 6 месеца

Пуделът на Бойко, и кокала дето ръфат с кумовете си в Хасково. Поредното корумпе, с което ДСБ и ПП се съюзиха за да борят призрака комунизма и няколко паметника.

82

Анонимен

преди 6 месеца

абе народе може ли някой да ти продава със 70 стотинки по евтин бензин в българия - ами останалите 5 големи вериги дето са чужди кой ще ги накара да го продават по евнттино-всички ще зареждат само на лукойл ли- песнички за промити мозъци за каквито ви смятат гербавата хунта

81

Анонимен

преди 6 месеца

тия са уверени че са промили достатъчно мозъка на българина и бълват всякакви лъжи - тоя израстък 100 пъти повтори че получаваме руски петрол по 60 а румънците и гърците по 100 долара - и не казва защо наши я е 60 долара-направо из-ро-дче

80

Taто

преди 6 месеца

Стига заблуждавахте хората с евтини лъжи. Луйойл не е руски и никога не е бил руски, а е на Натанаил Родшилд. Разровете се в нета има досстатъчно доказателства за това. И затова евроатлантиците, защитават Лукойл защото, са на хранилка там от години..... Ама сега на ГЕРБ им спряха кранчето и реването започна.

79

Анонимен

преди 6 месеца

До РСЕ... А защо Баце не дава обяснение , защо си цакаше карти с Вальо Златев , и колко чекмеджета напълни от ЛУКОЙЛ , и накрая ---ХОП , стаНА ''атлантик'' , само за една нощ ???

78

Анонимен

преди 6 месеца

Реването на герб :Вече няма хранилка от ЛУКОЙЛ !

77

Анонимен

преди 6 месеца

практиката да не се плащат данъци не се отнася само за Лукойл. Едни немски вериги си изнасят парите в Германия, ама за тях никой не говори.

76

Анонимен

преди 6 месеца

До заспали бг институци..Всичко у-баво , ама къде спа герб цели 13г. , та не взе от ''ЛУКОЙЛ'' данъците , а Баце !

75

заспали бг институци

преди 6 месеца

"Това е глобална схема, която прилагат всички руски компании. Печалбата се връща в Русия". Това, "което е позволено в трансферното ценообразуване, има граници". Докъде стигат тези граници обаче зависи от институциите в България!!!!!!

74

Анонимен

преди 6 месеца

Проблема е в това , че тяхната взятка вече е при други .Никой не мисли за народа .

73

Анонимен

преди 6 месеца

Този на снимката е класически пример за затвор

72

"Избягалите дан

преди 6 месеца

Експерти коментират, че този модел е стандартна счетоводна практика, чието прилагане обаче зависи и от държавата, на чиято територия се извършва дейността. В България очевидно това е възможно!!!!!!+ От това обаче потърпевш е българският данъкоплатец!

71

Трикове

преди 6 месеца

Данъците не се внасят в България, а в Русия. Такъв е и изводът в доклада Избягалите данъци, който шест неправителствени организации от Централна и Източна Европа изготвят с помощта на ЕС през 2017 г. Докладът отчита, че фирмата не плаща нищо в България, но "в същото време, у дома в Русия, компанията е декларирала големи печалби и е внесла значителни данъци".