54

Анонимен

преди 7 месеца

Toя Мъсков руски агент ли е?

53

Анонимен

преди 7 месеца

Не знаех, че Уики е безпристрастен радетел за истина и свобода на словото. Там има много повъхностна и често невярна информация, наред с всичко полезно. Уики е в основата на изграждането на съвременно потребителско общество, което ще се добута до катастрофа. Самото наличие на такава статийка показва реалния страх от свободно мислещи визионери като Мъск.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Дават му по малко новичок, колкото да изперка!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Най-великия президент в модерната история на САЩ, ще еебббе макята на всички третополови дяволски изчаддия. ДемоН-Ратите са бита карта с нассраннияя памперс в Белия Дом. А той е най-умния от всички говвннянни демоН-Рати.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Найлон вгъз не може да плати на всички не английски говорящи да му сменят статуса в тъпопедия като откривател на Теслътъ и се нерви. Типично малкопишков комплекса с пари на заем от държавата. Аре му нч ов ци цъкайте ми минуси, така ще промените реалността. Ха ха ха

49

Анонимен

преди 7 месеца

Ей го на и тоя - разкри се. Слуга на дявола.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Егати пасквила. Още първото изречение е субективно мнение и направо манипулация. Много жалко ниво на "журнализъм". Много зле.

47

За конспираторите

преди 7 месеца

Е кофти да има източници базирани на научни факти. Кой туй нящу да развяваш читанка и да са прайш на знаещ. Ибафти нахалствуту

46

До Бат Колю

преди 7 месеца

Най-вероятно никаква. Без друго едва ли има време за разходки и енергия да шофира. Където го закара шофьорът на заплата във Вангард, там ходи. Цената да си "най-богатият" милиардер на заплата е животът ти.

45

Бат Кольо

преди 7 месеца

Винаги съм се чудил каква ли кола кара тоя човек.А от както пусна маршрутките извън орбита,без да се е качвал да пробва,още повече се чудя на какво се вози.Едва ли ползва КалТрена.

44

до 51

преди 7 месеца

Абе то и айфони има без Стив Джобс ама виж ги на какво приличат, да се чуди човек защо има такава разлика в цените на една моторола и един айфон.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Мъск си свърши работата и вече е непотребен. Електрически коли и частни космически компании ще има и без него. Мерси и ай чао!

42

До itso

преди 7 месеца

Вярно е, че са мерило парите, само че не количеството им, а това за какво ги използваш. Тоя "гений" и сто трилиона да има, пак ще е роб и пак ще спи във фабриката и пак няма да му стигат. Аз и с пет лева в джоба, пак ще съм по-богат от него, защото 3лв. ми стигат за баничка, и два лева ми остават излишни...

41

Анонимен

преди 7 месеца

Изтрещя тоз чиляк откакто Вангард и Блекрок поеха контрол над компаниите му. Усети се, че не е толкоз велик, колкото му се иска и започна да истерясва и политиканства, а те просто му спретнаха същия номер, който той спретна на основателите на Тесла и Туитър и Пейпал.

40

Itso

преди 7 месеца

Мъск е гении, разбираемо е че го атакуват по всички фронтове разни комплексирани лузъри, защото не могат да понесат факта че наистина парите са мерило за интелекта на един човек.

39

Gogic

преди 7 месеца

Който смята, че всичко в уикито е истина, е тотален гаУфон. Срещу пари нам можеш да постнеш всичко. Цензурата е навсякъде, прав е Мъск да задави въпроси. А на немислещите и приемащи всичко за истина - лека нощ и на вас, лузъри!

38

Марти 14217

преди 7 месеца

Аз се празня за 4 минути! Има ли лелки къде им се джаска в Надежда между блоковете набързо с пубертет. Лижем всичко!

37

Защо, зашо, зашо ??

преди 7 месеца

Защото, по-принцип е бавен в главата ?

36

до 37

преди 7 месеца

Абсолютно вярно! Нямаше и пет минути ми изтриха цитати от историци, доказано с факти, в някакви безумни "факти" за Османската власт, колко добра била за българите според БГ уики-то, че нямало било еничарство и Баташко клане и прочие.Е как във френската версия са описани много по-подробно събитията,отколокото в нашенската *** помиярщина. Васил Левски директно изкаран убиец с някакво "писмо", намерено около 2000 г.,с абсол.недоказана и до днес ДОСТОВЕРНОСТ, но написана като факт.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Щото е тежкар и ще прави каквото си иска, а пък ние русофилите ще ровим по кофите