14

Цирк

преди 6 месеца

Ракетата носител на Деветото джудже е "актриса-та"Сивушка, известна сред магистратските среди още като Марга Лудата.Чрез своя пример тя гопревърна в нагъл, безочлив, арогантен, самонадеян, алчен, отмъстителен и некадърен кариерист,стопил нервите ,унижавал и разсипал живота на не един магистрат.Не че някои от тях не заслужават тази участ.Навремето шуменска съдийка прекрати дело срещу него, нозовавайки се на "функционалния" му имунитет,макар,че тази съдийка едва ли знае изобщо какво означава т

13

СъдътТеатърЕзаДвама

преди 6 месеца

Това не.е.важно.Важното е да взима заплатата редовно ,а че Деветото жуже няма да бъде разследвано, отстранено от пост,наказано,че даже и съдено - бъдете сигурни. Както се изразяваше някога Асфалт паша - всичко е "пунта Мара".

12

тишина

преди 6 месеца

Спокойно.Нищо няма да разследва.Стажа и нали върви.След като изпълни успешно задачата,ще я пратят я посланик някъде,я на синекурно място в ООН.Пей сърце.Подарък хотел на Черноморието.

11

:)

преди 6 месеца

Горката. Докато й докарат компютъра ще й се налага да реди пасиансите на ръка.

10

Баба Радка

преди 6 месеца

Поне чаша за кафе има ли?

9

Алекс

преди 6 месеца

Не и трябва работно място и компютър.Нищо няма да работи.Една кафе машина е достатъчна.

8

Адв.Марковски

преди 6 месеца

Приятели, всичко е както казва Владко Въргала ШМЕНТИ КАПЕЛИ! Разследващата пародията Сарафов нека първо каже колко дела саминка е забавила и забатачила! "ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ!" пък е казал още Хитър Петър! За да е независима и безпристрастна персоната за този пост май трябва да е от чужбина! В ТАЗИ НАША ТОТАЛНО КОМПРОМЕТИРАНА И СБЪРКАНА ПРАВНА СИСТЕМА НЕЗАВИСИМИ НЯМА! ПИТАЙТЕ ПЕПИ ЕВРОТО - ГЕРОЯТ НА РОДИНАТА, КОЙТО УЖ СЕ КРИЕ, ПЪК НИКОЙ НЕ ГО ТЪРСИ! В подкрепа примерите СТАНАХА СТОТИЦИ!!!

7

Boko i

преди 6 месеца

Shishi

6

& justice 4 уау

преди 6 месеца

И защо и е работно място, тя не е сложена там да върши работа

5

анонимен

преди 6 месеца

Изобщо се прави всичко възможно да се САБОТИРА,защото МНОГО са КОРУМПИРАНИТЕ във СЪДЕБНАТА система,и ако ТЯ няма ПОДКРЕПА от тези който НЕ са корумпирани ДАЛЕЧ няма да стигне

4

Анонимен

преди 6 месеца

Да работи от вкъщи, там сигурно има и компютър!

3

ПроСоТо

преди 6 месеца

дамата да е доволна,че все още е жива ...

2

Анонимен

преди 6 месеца

Нямам тетрадка, нямам химикалка, затова не пиша в час.

1

анализатор

преди 6 месеца

Прокерорската квота прави всичко възможно,за да саботира разследването на сарафа.Те са истинска мафия.