4

Анонимен

преди 6 месеца

Абе вина, няма за какво. В тийнейджърска възраст хората правят какво ли не най - вече секс, без да си дават сметка до какво може да доведе това. Просто Тимбърлейк не се е жертвал явно не е бил чак толкова влюбен или просто се е освестил навреме Кака ти Бритни е едно пълно куку. Късмет е извадил че се е отървал.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Винаги ще си носи вина.

2

Из фолклора

преди 6 месеца

умрели и трите. И си останала без деца. Мъжът й починал по-късно, третият по ред. Не се омъжила повече, щото вече остаря. Казваше баба, пралеля била толкова и стисната, че когато идвали гости у тях, ги гощавала само с хляб и извара и никога през живота си не е подарявала нищо на никого. Накрая като била на легло и умирала, казваше баба, душата с 300 зора й излезе. Много се е мъчила в сетния си край. Това значи, че не е била читав човек.

1

Из фолклора

преди 6 месеца

Навремето лелята на моята баба, демек сестра на баща й, била много лоша и стисната жена, омъжила се, забременяла и точно в 9-тия месец мъжът й я изоставил, забегнал нанякъде и повече не се върнал. Пралеля казала - Що ми е тва бебе, щом като немам мъж да помага. Родила го, сукнала го на земята, натиснала го с крак за шията и го удушила. Омъжила се втори път, родила пак бебе, ама поживяло малко и починало и то. Мъжът й също починал млад, омъжила се за трети и последен път, три деца родила и те