10

Безочие

преди 7 месеца

Хора внимавайте с конфликти и скандали със съседите, особено вечер. Не се знае на какъв психопат ще попаднете, може и въоръжен.

9

Да ни е честито!

преди 7 месеца

Е, адвокатът му обра точките. Преди малко чухме да казва пред ТВ-репортер, че клиентът му не е искал да убива никого! Значи насочва пистолет в лицето на някого и стреля, ама не е искал да го убива! Сега като размахат пред съда разни диагнози, нищо чудно този Тонев да се окаже чист и невинен като ангелче. Ще го насочат към задължително лечение в някоя клиника и след кратък престой там пак ще се върне да живее на същия адрес и ще продължи да вилнее. ОТВРАТ !!! Това закони ли са, правосъдие ли е?!

8

Анонимен

преди 7 месеца

"и като тръгна делото, какво? Да не би човекът да възкръсне?" От какво се оплакваш и какво предлагаш?

7

Анонимен

преди 7 месеца

"Когато някой е решил, може да те убие с хладно оръжие, и даже със земеделски или строителен инвентар!" - Абе ... Дай всеки да има калащник ило аr-15 ...

6

Анонимен

преди 7 месеца

"В тоя квартал 1994-1996г.застреляха и таксиметров шофьор превозил пътник. Не стана ясно откриха ли убиеца." - Т.е не са го открили?

5

Анонимен

преди 7 месеца

В тоя квартал 1994-1996г.застреляха и таксиметров шофьор превозил пътник. Не стана ясно откриха ли убиеца.

4

Сайга 12

преди 7 месеца

До Анонимен 2 Оръжието, което се придобива от така наречените от теб ,,военни, полицаи, следователи и пр. " не е служебно, което те си ,,взимат"! Като не си запознат не пиши глупости! А, и в граждани които не са били ,,военни, полицаи, следователи и пр." има много повече законно оръжие. И няма ли най-после умниците като теб да разберат, че убива не оръжието, а човека. Когато някой е решил, може да те убие с хладно оръжие, и даже със земеделски или строителен инвентар!

3

тоя тонев

преди 7 месеца

не го знам , но ако му се е пуцало да е отишъл в украйна или израел . пишат че бил тра лала , което им дава оправдания логичен отговор на това кат имаш оръжие или кат караш тролей , къде е психото и има ли . бутнал е 20 на някой , вероятно същия психолог да вземе психо и да поднови разрешителното за оръжие и лов . явно Психолога му се е заял . Е позагледал е жена му . психолога е умрял без мъка и без достойнство . не знам дали е съзнавал какво прави тонев .

2

Анонимен

преди 7 месеца

и като тръгна делото, какво? Да не би човекът да възкръсне? Докога на пенсионирани военни, полицаи, следователи и пр. ще им се разрешава да си взимат служебното оръжие като се пенсионират? За какво им е в къщи , освен да гърмят по съседи?

1

Анонимен

преди 7 месеца

Може да му е писнало от психоанализи.