87

Анонимен

преди 6 месеца

А най - лепо изглежда Славчо, само че, само в собствените си очи.

86

Тео

преди 6 месеца

А как би изглежал ти, куция блед дългуч? Или Африка Тошко с рунтавата голяма главичка, който е 142 см? Сигурно силно респектиращо!!!!

85

Някой

преди 6 месеца

СлаФчо, превратаджията Радев ни завлече далеч от Шенген, а всички знаем ,че пееш н неговият хор! Точно Радев и Бойко Рашков направиха държавата разграден двор, и каналджийството преуспяващ бизнес, докато с тебе "чегъртаха" ГЕРБ ! А и Радев размаха юмрук, точно в деня ,когато влязохме в Чакалнята на Еврозоната! Та как да ти вярваме, като те знаем, че и от тебе се носи миризма на рубли ?

84

Анонимен

преди 6 месеца

На Славчо му се даде възможност за изява. Свърши я, като кучето на нивата! Факт! Сега какво лае пак?

83

Анонимен

преди 6 месеца

Путин има лоби в Австрия. Нехамер слуша путинистите. Това и децата го знаят.

82

Анонимен

преди 6 месеца

Австрия е фрашкана с русофили, затова. Те са втори по тоя показател след сърбите. Унгария е чак трета.

81

Анонимен

преди 6 месеца

До мак- ЕДВА СЕГА РАЗБИРАМ ЧЕ НЕКАДЪРНИТЕ РЕМОНТИ ГИ Е ПРАВИЛ БОРИСОВ, А КАДЪРНИТЕ МОДЕЛЪТ РАДЕВ- ПАРДОН СЛУЖЕБНИТЕ- Е ДА ДЕ АМА ТЕ - 1 МЕТЪР НЕ НАПРАВИХА- ПОМНИШ ЛИ КОМИТОВА КАК ПИТАШЕ КЪДЕЙ БГ ДОМАТ....

80

незнайко

преди 6 месеца

ВЕРНО!!!Не е ,,ЛЕВЕНТ-като теб''.

79

ванката

преди 6 месеца

славчу разбирачев , хахахаха

78

мак

преди 6 месеца

Ще подаде оставка, ама друг път. Предишния подаде ли оставка, когато хората му я поискаха, да речем махна ли се след протести, или след ало ваньо, или след некадърни ремонти на ремонти. дългия беше клакьор на банкянския, а сега се прави на морален стожер. забавняк.

77

моч

преди 6 месеца

НЕ харесвам ( меко казано ) тази персона , още по-малко творчеството му ( доколкото може да се определи като творчеството ) , а що се отнася до мирогледа му , намирам го за категорично непригоден !!! В случая ако се абстрахирам от личността , 100% споделям заявената позицията по отношение на управлението както персонално така и функционално - негодници , шмекери и шарлатани !!!!!

76

Анонимен

преди 6 месеца

Да им спрем лиценза за кисело мляко!

75

Денков

преди 6 месеца

Почва да ме кефи все повече и повече

74

ХВАНИ ЕДИНИЯ ....

преди 6 месеца

ВИОЛИСТА И АКАДЕМИКА СА ЕДНАКВО НЕКАДЪРНИ И САМО МОГАТ ДА СЕ ОПЛЮВАТ ЕДИН ДРУГ,СЛЕД КАТО РАЗТУРИХА 6 МЕСЕЧНО НЕЗАПОМНЕНО УПРАВЛЕНИЕ И ВЕЛИКИ ПРОМЕНИ!

73

ПроСоТо

преди 6 месеца

не съм фен на Славейко Учиндолски,но когато е прав,прав е..Така наречената "СглоПка" ТРЯБВА да се разглоби!..В ИНТЕРЕС НА НАЦИЯТА.. ВЕДНАГА !

72

Славуне кажи я

преди 6 месеца

тая алтернатива най накрая ! От колко години повтаряш че си мислиш че има алтернатива а така и не сме я чули . Като имаше възможност да съставиш правителство чухме че искаш да изпращаш българин и македонец в космоса и до там . И се отказа и да създаваш правителство ... Та спри с ефтини половин думи а ни обясни за тая алтернатива ?

71

До 72

преди 6 месеца

Господине(госпожо), много сте културен(културна)!

70

Емигрант до 67

преди 6 месеца

В Космоса са летели и кучета, но не съм нито прочел, нито дочул, куче да е композирало опера *** ! В Космоса може да полети и дървеняк като теб, но опера можеш ли да напишеш бе овца такава ? Това е искал да ти подскаже човека, но как да го разбереш, като си с празна тиква ?

69

ъ

преди 6 месеца

Не съм му фен на Дългия, не споделям и вижданията му за задължително членство тук и там. Но за Молеца е прав, държа се ***. Хилеше се подмазвачески и мънкаше като ученичка. Не сме за Шенген, това е ясно, пък и самият ЕС вече не прилича на нищо. Но като си отишъл при австриеца да искаш нещо, запази малко достойнство. Не само да се правиш на мъж пред протестиращите българи и да ги наричаш "терористи". Не ми се мисли как ще изглежда Молецът, ако се случи в близост до Орбан или Вучич.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Слави и в неговото село, няма да го изберат за кмет!