32

Анонимен

преди 6 месеца

Откъде е скочило толкова върховенството ?

31

гошо

преди 6 месеца

Ако това е вярно, то света е наистина зле.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Абе тия щом обявиха преди това Украйна за образцова правова и демократична държава, при положение, че наркомана Зе узурпира изцяло властта, забрани опозицията, закри цървата, ескадроните му на смъртта необезпокоявано избиват негови противници или ги пребиват и пращат в затворите, след като отмени всякакви избори и закри всички медии, които не го славославят, какво да очакваме в "справедливата" им оценка за България?

29

Вицът на годината:

преди 6 месеца

"България с най-голям скок в света във върховенството на закона...". Авторите на това съждение са или слепо-глухо-неми или точно сега излизат от някоя дупка, където са проспали последните 15 години. Достатъчно е да си сложат очилата и да разгледат сглобката в детайл, за да им падне ченето.

28

Патриот

преди 6 месеца

Най голямата смешка,която бях чувал скоро! Само ще попитам,колко от българските политици влязоха в затвора? Борисов защо е още на свобода? Ами останалите комунисти от ГЕРБ,БСП и ДПС? А? По скоро Путин би им раздал справедливост,затова майната му на ЕС,да живее Русия!!

27

Пълен фалш

преди 6 месеца

Това виц ли е? Или нашата велика администрация успя да докаже на правораздавателните органи по света, че е направила промени в съдебната ни система?! Май нещата се случват по български, просто сме пратили там няколко документа, в които пише, че реформираме и онези веднага автоматично ни повярваха. Това му се вика отчитане на дейност по български. Смях!

26

Анонимен

преди 6 месеца

То си личи и по ПРОТЕСТИТЕ , за ''ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА '' !!!УСЛОВНО , УСЛОВНО , УСЛОВНО...Това е най-голямото наказание за отнети животи в Бг !Колко престъпници се спасиха и напуснаха държавата с лбзното съдействие на СЪДИИ И ПРОКУРОРИ , след като им е излязла присъдата ?

25

Анонимен

преди 6 месеца

Освен тикви , във властта ни се натресоха И шарлатани , а заповедите са от посолството ... Направо се кефя от ''НЕЗВИСИМОСТТА'' НА ДЪРЖАВАТА , та даже имаме и национален празник в Бг , на ''независимостта''!И от кои сме били независими ?

24

Шарлатанин

преди 6 месеца

Това що не го сложихте в рубриката "виц на деня"?

23

Анонимен

преди 6 месеца

аВЕ , верно ли ?Като се има в предвид че САМО 93% от народа в Бг , НЯМА доверие в държавните структори , особено в СЪД. СИСТЕМА !?!?

22

Дедо

преди 6 месеца

Днес да не е Първи април?

21

Анонимен

преди 6 месеца

Това някаква комедийна класация ли е?

20

11

преди 6 месеца

Аве вие пиете ли си апчетата, кат разказвате нелепи вицове?!

19

Дядката

преди 6 месеца

Скока ни е все надолу ,до като Борисов е на свобода и не е осъден! Какви лъжи и манипулации на общественото мнение витаят в медиите ! Срамота!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Мале голямо ухажване и хвалене от западните глобалистки НПО-та и организации....

17

.

преди 6 месеца

Ко каза ко

16

Анонимен

преди 6 месеца

Дрън, дрън. Какво подобрение и какво правосъдие има, наследници защо при делба на имушество трябва да стъпват на пазарни цени на имоти и защо съда решава да продаде жилището, като единия притежава по-голям дял от него, къкво правосъдие е това. Този алчния който иска пари, пари, пари дори не е погребал родителите си и не е дал 1 лв., но бил наследник на тези хора. Не може толкова сухо и повърхностно да се гледа на нещата.

15

дедо Ташунко

преди 6 месеца

Направо паднах от коня! Това съчинение е за вестник "Стършел".

14

Преди 3 седмици

преди 6 месеца

Освен по всички телевизии и вие тук писахте, че по върховенство на закона България е след държави като Буркина Фасо и Молдова всякакъв друг коментар е излишен

13

Хахахаха

преди 6 месеца

Хахахахаха