51

SIVKO

преди 15 години

YJAS YJAS

50

rumen221

преди 15 години

Гоненето на един човек е смешно прибързване на Министър-председателя и... нескопосан опит на съветниците му да заметат случая, а той наистина е много сериозен!!! Защото:1."ДАНС била подслушвала законно само един журналист", единствено за това не лъжат, защото всички останали са подслушвани незаконно... 2. Злоупотребата с тези служби е очевадна и опитите скандала да се ограничи само до един началник на сигурността са смешни....3. Подобни брутални нарушения са възможни само по заповад на главния началник и прекия ръководител на тази служба - Министър - председателя..., следователно това си е една обикновенна политическа полиция.ИЗВОД: - Контрола и ръководството над тази, иначе крайно необходима структура, както и на всички други специални служби, следва да се повери на една "Национална комисия по сугурност и отбрана", съставена от по петима представителя на трите власти и с мандати от по 7г. и имащи статут, като този на главния прокурор. Всички други решения ще са опити за политически контрол, но по друг начин... " Кой каквото е надробил, да си го сърба" , нали г-н Министър-председател!!!

49

mama

преди 15 години

ох,детето на 25 год. и толкова богато.От сега какви пари а после ание да кретаме.Не ги е срам.

48

ЛОГОСА

преди 15 години

Колега, каква стана тя - уж Директор на Национална Служба Сигурност си бил, а не ти стигна Силата да защитиш себе си ,като Замдиректор на Политическата Полиция /ДАНС/.Защо се направи на Хуманист и сега ще духаш супата както каза племенника на треньора на Националите Димитър Пенев ? Бъди Човечен ,никога не вземай пленници / и то не само защото трябва после да се грижиш за тях /. Аз така направих и сега нянам врагове.Ако искаш да бъдеш като мен трябва да се досетиш на кои Български служби логото е Еделвайс ? Този въпрос е с толкова ниска степен на трудност, че и Минута е много за да произнесеш отговора.Ако не искаш си Сбободен да умреш от глад това е!

47

преди 15 години

Този Драшков е бил мазен *** от ДАНС (Държавна сигурност) който е осигурявал на роднините си - бизнес, имоти и сделки - до такава степен че 25 годишното му синче е станало собственик на цял жилищен комплекс - за който малкия Драшков иначе отричаше по телевизията....

46

преди 15 години

Еврика!!!!!От 9 пуснати различни думи затриха всички почващи с П и завършващи на "тка"

45

преди 15 години

ПАЛАМАРКА

44

преди 15 години

Ако се изпише само АКТАЛАП - "Коментарът ви не може да бъде изпратен, защото е празен"!:)))))))))))))))))))))))))))))))

43

От32

преди 15 години

:))))))))))))Думата АКТАЛАП, написана/прочетена отзад напред е най-новата нецензурна дума в българския език! Страхотно ***!Трият я!Циркаджии!

42

преди 15 години

Излизам на

41

Червената помия

преди 15 години

Министър-председател с прякор Пиночет,Военен ред и дисциплина,Крумови закони ,Китайско правосъдие.Само това е спасението за България.

40

преди 15 години

Дражков, крайно време беше, а честито!

39

преди 15 години

На тоз на лицето му е изписано: КОРУПЦИЯ

38

преди 15 години

Заблуден си! Точно куките са едни от най-често обслужваните клиенти на тези бардаци.

37

anonymka

преди 15 години

Защо Бат` Бойко толкова се втилясва с тази сделка? Или просто не си е взел комисионната? Сигурно, защото днес видях договор за една мноого интересна заменка на имоти - физическите лица получават над 200 м2 в Хиподрума до 51-во СОУ в замяна на 60 кв. м. апартамент в Младост... Аналогично - ИСКАМ И АЗ!!!

36

преди 15 години

и после хората се чудят защо данс не работи.а това само е едно звено от мвр,а другите...........,колко ли лоши и палави роднини има

35

преди 15 години

А НА ПРИМОРСКО!

34

преди 15 години

Тази дума АКТАЛАП-прочетена от зад напред винаги ми я изтриват от коментарите-кой ще ми обясни кое е нецензурно и с какво може да бъде обидна таз дума-дано някой ми обясни.Пробвайте да я напишете и вие и ми пишете дали ви я трият-благодаря ви.

33

Ivan

преди 15 години

на бесилото, мрасни, крадливи, некадърни и за нищо неставащи ченгета. Само ги храним. За какво ни е политция.... им

32

:)

преди 15 години

i da ne sum 4ul duma pove4e 4e 4engetata bili tupi, tova beshe samo edno vreme vuv vicovete za glupavite policai, koito sami sa si izmislili s golqma doza samoironiq