142

Анонимен

преди 6 месеца

"Евроатлантическата" сглобка на едноръките джентълмени ПП-ДБ и ГЕРБ се събра за три неща: Шенген, Еврозоната и съдебна реформа. И в трите се провали. Разбра се окончателно - няма да ни приемат в Шенген. Еврозоната се отдалечава, защото не отговаряме на критерия инфлация, за което ги предупредихме. А съдебната реформа приключи с изпирането на Борисов и закриването на делата му за къщата в Барселона и чекмеджетата. Това беше. Сглобката има фалшива европейска опаковка и съдържание с изтекъл срок на годност. Да си ходят. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във Видин.Прочети още на: htПро

141

Някой

преди 6 месеца

...изобщо връзва ли му се на лекардиите на Тоя! А бе той цяла Северно България остави без магистрала,като окраде парите, пък сега щял да задели за "спорта"? И всички му повервахме!

140

Анонимен

преди 6 месеца

Този дали не е близък с Божинката ? Само се питам

139

Анонимен

преди 6 месеца

То и в градовете стадионите са полу празни

138

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя се храни че о той щял да струии стадиони,или добавки за пенсии няма а пари за стадиони има ,или българския футбол е на нула ,от 39 години не сме играли наьсветовмо или европейско ,това Василев знеели го )

137

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва в училище да се въведе предмет "Ритане"! И в бъдеще няма да има значение какви топки ще рита ...истинска топки по футболните игрища или топките на управляващите на футболните игрища в България!

136

БФС МАФИЯ

преди 6 месеца

Вече сме избрали достойни заместници на Боби Михайлов и Иопдан Лечков и това са Георги Семерджиев и Васил Михайлов след 20 години като им свърши мандатът на сегашните почетни прецедатели продължават новите тъкмо ше излязат от затвора.

135

БФС МАФИЯ

преди 6 месеца

Данчо Релето Геле Главата Пуйката са новите членове на БФС

134

Анонимен

преди 6 месеца

Кокорчо не можеш да спреш кметовите да участват в програми просто програмите на ЕС са збърканин

133

Анонимен

преди 6 месеца

Започнете с един нов национален стадион. Подпомогнете малките школи, инвестирайте в треньорите и в съдийстово. Треньорите и съдиите в детското- юнушеските групи са на много ниско ниво. Толкова ниско,че даже не може да се определи..Подпомагайте децата ,които спортуват в отбори. Давайте им възможност да се развиват и в училище. Те нямат подкрепа в училище. На практика започнете от начало и копирайте Германия.

132

И трябва стадионите

преди 6 месеца

Като в Англия да имат големи паркинги за феновете безплатни!!!!

131

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва дългосрочна политиа за спорта. С нея освен ,че ще направите добри отбори,народа да се гордее и да е с повече самочувствие и обединен, ще подибрите здравето на нацията. Колкото повече спортисти, толкова по-малко бимни хора.

130

Националния ни

преди 6 месеца

Стадион прилича на руско лай но,но с този национален отбор не ни трябва нещо повече.

129

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да финансирате отборите с футболни школи и да инвестирате в развитието на тези школи и прерастването им в отбори .А не само пари за тези с фенове. Това е абсурд. Това няма да доведе до резултат. Финансирайте спортните школи и правете контрол на разходите!! Школите едвам издържат финансово, а от там идват спортистите. Големите отбори имат основни чужди футболисти. Като финанисрате големите , спирате конкуренцията и по този начин спирате много деца с талант.

128

Анонимен

преди 6 месеца

До Гошо Тарабата.... не са ми писали двойка, понеже на комунистите им е трябвало "Умни Българи, който са умеели и софтуер и хардуер и са владеели компютърните езици за програмиране в мнемоник код, за правене на интерфейси с хардуерните устройства, за да могат, тия Умни Българи, да им строят и работят като роби от една велика с Червени знаменца петилетка, да следваща велика с Червени знаменца петилетка на Религията - Измислена от Карл Маркс - Комунизъм! ....

127

БФС Сауахитуахабити

преди 6 месеца

Боби Ал Перук и Лечков Ал Шмаркауй Са лидерите на зъщерната на Хамас терористичната организация която действа в България.Но ние от ЦРУ ще ги заловим тези терористи и ще ги изпратим в Гуантанамо.

126

ГледамГиСкъпитеКоли

преди 6 месеца

И се чудя Дедовците им на тия дърти комунистически пр ъ дни от ДС колко ли ниви са откраднали на хората.

125

Анонимен

преди 6 месеца

Национала последно от кого падна ? От Литва ли беше ? От Гибралтар ли беше ? От Косово ли ? Всеки гранд на биеше още от времето на Последния по всичко и във всички класации от Банкя :)))) И 12 години го преизбираха . Човека с най ниските резултати по всичко в българската история . А БТВ и Нова ни го навираха в очите 12 години .

124

Гошо Тарабата

преди 6 месеца

130 Ми като не си комунист що не ти писаха 2ка по научен комунизъм?!

123

Анонимен

преди 6 месеца

Когато стояхме на ръба на пропастта, ние направихме решителна крачка напред и паднахме в ръцете на Комунизма и сега за да се отървем от него ни трябват столетия!