12

Обективен

преди 6 месеца

При нас е обратно - от 2026 г. домакинствата ще подпомагат фирмите за продажба на ток.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Помощи се дават като има пари. Парите в държавата са от данъци и от заеми. Вие данъци не искате да плащате /имаме над 50 процента скрита икономика/, та пари отде.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Миналата година в Австрия даваха помощ за газ по 1000 евро на домакинство и по 500 евро на човек. Сигурно и за тока е имало. Тук нито е имало реална подкрепа нито някога ще има. Очуж от сметките на газта тук щеше да има компенсация , нямам нито една фактура с приспадане. Все имам да давам и да доплащам някакви изравнения.тежко ни като отвържат цената на тока. Най вероятно Ще трябва да се обличаме дебело и ше седим на тъмно.малко ни е!

9

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 13 Изстискват домакинствата със скъпия ток и наливат милиарди за тока на бизнеса. Това го въведе Румен Радев. Обаче гърците знаят как да стачкуват, нали? И то блокират цялата страна. Да си видял общонационална стачка в Бг? Не. Щото българинът е предател по душа. Ако 3 започнат да протестират, то петима му забиват нож в гърба и реват, че протестиращите са платени.

8

Даже в богата

преди 6 месеца

Германия правителството взе заем да подпомага домакинствата за сметки за ток и газ! Цените на енергия скочиха ужасно много тук! Ако Правителството не даде помощи щеше да има масови протести! Но в България разбира се всичко търпите без протест..

7

Анонимен

преди 6 месеца

Подпомагайте, след време отново дългивете ще нараснат, този 500 млрда$.

6

Дъглас

преди 6 месеца

Защо говорите глупости че българските пенсионери са бедни Нали чухте какво каза плъх, че българите са богати и неим трябват пари за Коледа ,а на гърците им дават 13 и 14 пенси и заплати защото са бедни и за това им доплащат и за тока Не разбрахте ли че тия лъжливи мекерета ще ни унищожат като нация пи нареждане на посолството

5

анонимен

преди 6 месеца

Бяха уж зле, плашеха ни как щяло да стане като при тях, и какво, известно ни е, че имат голям БВП но все пак, нещо не е както трябва.....

4

Анонимен

преди 6 месеца

Гърция е в еврозоната копейки - може да си позволи да подпомага когото си иска! Вие стискайте още рублата и продърпания лев, и се надявайте някога да станем нормална държава

3

БАНко

преди 6 месеца

ТОВА ЧАКАЙ ОТ СРАМНАТА НЕКОАЛИЦИЯ , ПРО,,З"ТИ БЪЛГАРИНО !!!

2

с непрекъснатото вди

преди 6 месеца

гане на цени става неизгодно да си на свободния пазар . те прозвеждат и изнасят ток . не е нужно да се съревноваваме със съседите си .

1

Анонимен

преди 6 месеца

Ако те интересува цента на тока или на храните и си битов потребител, то определено има накъде да се развиваш още в кариерата и доходите си.