49

Луд с лопата

преди 6 месеца

Тоз е гледал филма, има ли пилот в самолета със snoop dogg.Както пилотира се наяде с някви гъби и го помислиха за умрял.

48

Анонимен

преди 6 месеца

в коментарите вече е хелуин

47

.

преди 6 месеца

Надявам се някой Емерсън да спре двигателите на правителствения самолет над НС в момента когато е пълно , примерно като си гласуват по-големи заплати , самоя факт че тия говведа могат сами да си гласуват колко да взинат си е за спиране на двигателите.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Цялата им гадна и измислена държава са наркомани....

45

Израел над всичко

преди 6 месеца

Аз съм транс / тя / те. Моите виждания по тази история е това, че в страна като Израел това просто нямаше да се случи! Сега когато светът се научи да се учи от нас, контролът над всичко ще пребъде и хората ще могат да правят всичко след като го удобрят други хора от всеки пол.

44

Гонзо

преди 6 месеца

Аз съм футбулис, обичам да пийним, силна музика, от скъпуто и салфеткити! Да ги фърлям! Щази, онази! Хопссаааа! И посли в Аудитооо ррртгаааай! Ръъъъгааааааай! Херца също е ок!

43

Айде сега...

преди 6 месеца

Има и друго. И в най-малкия пътнически самолет има помощник - пилот. Ако първият получи инфаркт, полудее и т.н., вторият го замества. Историята не се връзва. Ако е "нормална практика" да се пътува като пазажер в кабината на пилота, къде е бил вторият пилот? Ами - той е бил вторият пилот, не ВИП пътник. Просто никой не му е направил тест за алкохол и наркотици. Или си е затворил очите. И сега ще има доста уволнени и подведени под наказателна отговорност.

42

Айде сега...

преди 6 месеца

"Той е пътувал като пътник в пилотската кабина на самолета". Няма такава практика. Практиката е и пилоти и стюардеси, да пътуват в първа класа. И главният пилот е за бой -сигурно не е видял, че е надрусан? Просто му е влязъл в положението като колега. Уж целият свят си беше взел поуки за сигурността на пътническата авиация след 11-ти септември.

41

Сънчо

преди 6 месеца

"Дърпах и двете дръжки за аварийно изключване, защото си мислех, че сънувам и просто искам да се събудя" Е, поне се е събудил, по трудния начин.

40

Фитьо

преди 6 месеца

Гъби не ям откакто станах причина за пет развода,които ги беряха по време на почивка без мъжете си и бях с насинено око от моята,която не ми повярва,че гъбите са виновни.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Джо Роган каза, че е виждал злии Елфи и Гноми.

38

Анонимен

преди 6 месеца

На магически гъби аяуска.

37

Анонимен

преди 6 месеца

чекай да се качим на самолет вече!

36

Мнение

преди 6 месеца

Никой не е в безопастност, когато такива психари се разхождат на свобода. Човешкият живот понякога е миг свобода, насладете му се подобаващо. За жалост няма да е последният ,решил да сложи край на живота си по този начин. Депресията , от трева ли е, или от други субстанции , защо крият?

35

Анонимен

преди 6 месеца

лелееее

34

Пич

преди 6 месеца

Какви са тия хора, които седят в пилотската кабина, но не са част от екипажа?! Било практика доколкото разбрах. Явно тази "практика" ще се преустанови след този инцидент.

33

Христо Христов

преди 6 месеца

Че тя министърката Йелън вечеряше подобни гъбки на официално посещение, що тоя да не пробва?

32

developer

преди 6 месеца

На 50г. получих лек инсулт , дори 1г. Телк ми дадоха ..На 53г. станах ПРОГРАМИСТ благодарение на гъбите , научих python , go, rust , docker , Kubernetes , linux .. преди това работих счетоводител и беше ми писнало идваше ми да умирам толкова не харесвах работата си. Слава на Гъбите ..

31

Анонимен

преди 6 месеца

Ако е в депресия челяка, най-малко му трябва да употребява магически гъбки :)))

30

Спокойно

преди 6 месеца

Потърпевш печели дело, след като адвоката му успява да докаже, че при 250км/ч, табелата от 40км/ч не се вижда :). Адвокатите могат всичко ...