66

Анонимен

преди 7 месеца

Не тук политиците трябва да се правят на големи мъже, а там в Брюксел и ЕС и всички неизгодни за Бг политики да отхвърлят, а да извоюват онези, които са изгодни.

65

toti

преди 7 месеца

Абе тия на кви се правят,последно с Румъния им даваме олтиматом и ако не де фанем австрийка или или...нова стратегия .айде де !!!

64

Анонимен

преди 7 месеца

Вие чухте нашите аргументи, а ние - вашите. Все пак мислим, че можем да постигнем компромис. Какво ще кажете за въздушния и за водния транспорт? Има нещо, което ни свързва, нали?

63

Анонимен

преди 7 месеца

Всички съседи на България я мразят и презират. И България успя да се изпокара със всички, България е враг на най-мощната военна сила на планетата, а Успя да си спечели врагове и в лицето на Унгария и Австрия, които са съюзнички в ЕС. България все по твърдо си затвърждава репутацията на подла гнуснярка от гоято могат да се очакват всякакви гнусотийки да ти направи.

62

Анонимен

преди 7 месеца

И Унгария и Сърбия имат алтернативи за газ, има терминали за втечнен газ, ще им излезе по скъпо, но българските превозвачи ако трябва да заобикалят Сърбия и Унгария ще фалират. Унгария и Сърбия започват икономическа война с България която българите нямат никакъв шанс да спечелят, освент това Унгария е член на ЕС и ще блокира всичко за България. България ще види Шенген на кукуво лято.

61

Анонимен

преди 7 месеца

И те имат нови и нови стратегии да ни отказват.

60

Анонимен

преди 7 месеца

Например можете да се цивилизовате, като европейците и да направите нормална демокрация, като махнете ориенталските попфолк партии и целия Кукубенд парламент. Такава държава, като Чалгария ,няма никъде в Европа, с всички шарлатани, шоумени, рапъри, чалгари и клоуни в парламента. Погледнете си само чалгарската интелигенция - Слави Чалгара, Тошо Свинара, Боко Пъдара, Ицо Комара и Мишо Шамара. Това европейска цивилизация ли е?

59

Анонимен

преди 7 месеца

Кирил Петков нали се снима с Марк Рюте, защо още не сме в Шенген?

58

направете проект

преди 7 месеца

за излизане от евро съюза не им искаме изкривените европейски ценности.

57

КОНСТАНТИНОВ

преди 7 месеца

Шенген е един пропаднал проект на с.а.щ. за контрол над цяла европа ,превръщаики я в колония на с.а.щ.Нашите поставени от козяк управляващи водят родината ни към гибел.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Дaнo нoвaтa ни cтpaтerия ga нe включва nak близaнe нa rзoвe, gyxoви мeлogии и gpyrи koлoниaлни gиnлoмaтичeckи cpegcтвa...

55

aaa

преди 7 месеца

който народ гласува за Радев, Рашков и останалата Кремълска пасмина, не заслужава Шенген, нито ЕС... дано ни изгонят отвсякъде, за да се видите що за стока сте

54

Анонимен

преди 7 месеца

Къв е тоя ихлюф бифш шеф на гранична. точно заради офлюфите в гранична не ни искат в шенген. каналджиите си плащат на охлювите в гранична

53

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва Лена да си намери мъж зовът социолози.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Новата стратегия е да се надупим и да разтворим бузки за целия ЕС. На евроатлантижите няма как да не им хареса. А иначе като сме външна граница, австрийците да пратят техни патрули и те да стрелят на "месо", за да е по добър контрола.

51

незнайко

преди 7 месеца

Мое и по стария начин.РЕМОНТИРАТ,ЗАСТАВИТЕ,ВРЪЩАТ ГВ.ЯКА ОХРАНА,С ВОЙНИЦИ,КУЧЕТА,СТРЕЛБА НА ИВО.ГОТОВО!!!ЗА ЧИЙ *** НИ Е Шенгеня.Имаше КЛЬОН с24(ДВАДЕСЕТ И ЧЕТИРИ)БРОЯ,БОДЛИВА ТЕЛ,ПИЛЕ НЕ ПРЕХВРЪКВАШЕ.ДЪРАВНАТА ГРАНИЦА,ТРЯБВА,ДА СЕ ОХРАНЯВА!!!НЕ Е РАЗГРАДЕН ДВОР!!!

50

Берлин

преди 7 месеца

Абе тея от Стлобката къртят мивки!Германия връща границите, те се натискат да Шенген! Германия връща Тецовете и Мините, те се натискат да ги закрият за Зелена Сделка! Все едно селски и дио ти до които новините стигат последни!

49

Стратегиятана Денков

преди 7 месеца

Е да тери на Австрия и Унгария още по високи транзитни такси!! После да плаче пред Посолството!

48

Берлин

преди 7 месеца

Какъв Шенген бе? ЕС е залят от нелегални! Германия, Австрия, Италия, Полша върнаха контрола по границите!! На кой свят живеят тея политици?!

47

Гошо

преди 7 месеца

До случайно преминаващА за къв дявол ни е тоя Шенген ,а ?