308

Анонимен

преди 7 месеца

ще строим 7 и 8 блокове в казлодуй , ама друг път ще е като самолетите за няколко милиарда ще си купим чертежи

307

Малко за политика

преди 7 месеца

Да ви кажа какво следва: Ще се създаде една държавна фирма, която ще получи 500 хиляди лева за да си построи сграда за да плаща на консултантски фирми. ПП-ДБ ще настанят там на бюра свои хора и ще започне подготовката на проекта поетапно. За всеки етап - по (примерно) шест месеца. Така Теменужка Петкова, енергиен министър от последното правителство на Бойко "строи" АЕЦ Белене и си изкара мандата с резултат нула.

306

Анонимен

преди 7 месеца

Това е лоша новина за редефф и русофилите. Кеф.

305

ДжО1984

преди 7 месеца

Денков да каже, как ще приемем еврото, а няма да сме в Шенген. Това е все едно да отидете до Била и на входа да влезе само кредитна ви карта, а вие да чакате отвън! Също и да каже ЗАЩО Полша (и не само те) говорят "глупостите", които говорят и Възраждане за еврото! Възраждане освен руска и полска партия ли станаха?

304

Анонимен

преди 7 месеца

Тия извадиха торбата с предизборни лъжи. Преди изборите обещаваха няколко моста и тунел под петрохан. Сега АЕЦ. во ще стройш нито има изпълнител нито колко ще струва нищо.

303

Сенеката

преди 7 месеца

А с гьола какво стана?!

302

Joko

преди 7 месеца

На Молецът някой пак е набивал чемберите му ! Той наясно ли е какви ги плещи или някоИ искат пак да ОСКУБЯТ БГ с няколо милиона за едното нищо.

301

Анонимен

преди 7 месеца

Поне една хубава новина преди изборите!

300

Анонимен

преди 7 месеца

10 пъти по-скъпа от Белене, цената на тока ще скочи и бг ще затъне в заеми и фалира.

299

Анонимен

преди 7 месеца

Уникална технология , която позволява два пъти да се променя мощността.....Росатом предупреждава , че третия път когато се опитате да промените мощността ще се образува голямо изкуствено езеро ,,Козлодуй........!!

298

Приятелство

преди 7 месеца

Поръчката към ПП-тата е да отрежат максимално бързо и невъзвратимо всички оцелели връзки на България с Русия - култура, въоръжение, енергетика, износ на продукция и каквото се сетите. САЩ поемат всички ангажименти колкото да блокират Русия като (всякакъв) конкурент. И протакат ...

297

Реалност

преди 7 месеца

Двата блока построени в Америка от Westinghouse струват малко над 30 милиарда $ / 55 милиарда лева . Годишните приходи на Козлодуй са под 3 милиарда лева . Разходите за затваряне на една АЕЦ са близо 30 % от строителството и . Гориво , персонал , ремонти . Направете си сметката .

296

Анонимен

преди 7 месеца

Браво на г-дата К. Петков и акад. Н.Денков! За 3 години удвоиха БВП на България... от 65 до 100 млрд долара.Ще гласувам за ПП/ДБ на тези избори!

295

специалисти

преди 7 месеца

Половината коментиращи я имат, я нямат средно образование, обаче смятат, че могат да коментират отрасъл енергетика компетентно. Я си боядисайте първо външните тоалетни и тогава мислете кой, къде, какво и как. И с вас и без вас енергетика ще има, и то не основана на въглища и кухи изкопчии.

294

Анонимен

преди 7 месеца

Руските реактори само ще привлечат руските разбойници да си ги вземат обратно както в Запорожката АЕЦ. Добре че ще ги разкараме от България.

293

Анонимен

преди 7 месеца

Как няма да има корупция, след като на входната врата на всяко учреждение пише: "БУТНИ"

292

Анонимен

преди 7 месеца

Много по-добре се живее, ако казваш всичко, което знаеш, ако не вярваш на всичко, което чуеш, а за всичко останало, само се усмихваш!

291

Анонимен

преди 7 месеца

България - Население 7,3 милиона. Депутати 240. Държавна субсидия 11 лева. Германия - Население 83 милиона. Депутати 622. Държавна партийна субсидия 0.80 евро. Това трябва да се промени. Да намалим броя на крадливите депутати.

290

Анонимен

преди 7 месеца

предизборни алабализми :))

289

Анонимен

преди 7 месеца

През 9 планини в 10-та, през 9 реки в 10-та, през 9 поляни в 10-та, през 9 гори в 10-та, през 9 села в 10-то, през 9 земи в 10-та, живеела една ламя и си мислела: - Баси, колко далеко живея....