150

Анонимен

преди 7 месеца

от 1944 г. до 1947 г. България угоява 300 000 руска армия. Прес това време златните монети са иззети насилствено от населението, над 200 тона злато заминават за СССР, заедно с древни свещени книги и църковна утвар от манастирите, църкви, музеи и библиотеки

149

toti

преди 7 месеца

По големи артисти от Хамериканците няма..само думи и парадни действия ...

148

Антисемит по принуда

преди 7 месеца

Евреите трябва да бъдат изчистени от лицето на земята ако хората искат да живеят като цивилизовани хора в мир и покой. Точка!!

147

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя защо се е омазал така на снимката? От фронта ли идва или от цирка?

146

Мда

преди 7 месеца

Мда, тия пишман генерали и прочие мишоци говорят каквото им се нареди докато са на заплатка...В момента в който ги ритнат, рязко обръщат палачинката, някак си изведнъж ги удря прозрението и започват да говорят диаметрално противоположни неща...Та не очаквайте от марионетки да говорят против господаря с паничката...

145

Анонимен

преди 7 месеца

Нова заповед от посолството, от днес да се обичат израелци, укрите да не се обичат временно и да се мразят палестинци, московците да не се мразят временно. /до следващо нареждане/

144

Анонимен

преди 7 месеца

Руснака Байдън и шефът му руснака Столтенберг без съмнение ги правят тези неща

143

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен, Аз не знам, това видео на Жириновски, което пуснаха, дали е реално или беше холограма, но е факт, че го пуснаха и то неслучайни хора. Дано всичко се размине мирно! Мир!

142

Дж.Роб.Бидон

преди 7 месеца

Най-добрата армия в момента е Украинската. Може би да. Но вероятно скоро няма да я има. ХаХа три пъти.

141

Анонимен

преди 7 месеца

Най-добрата армия в момента е Украинската!

140

нн

преди 7 месеца

Глупости. Израел е колонизатор на арабите в техните законни територии. Номера е същия като индианците и колонизаторите в С. Америка. Израел трябва да разбере, че арабите са си на мястото и трябва да се направи тяхна независима държава както тяхната Израел, резолюцията на ООН от 1947 год. Станалото на 7.10.2023 е въстание на арабите, а никаква война. Да осъзнаем какво е въстание и какво е война. Я, какво става в Европа, хилядни протести, това което е ставало след Априлското въстание у нас.

139

Фитьо

преди 7 месеца

Значи ли това,че Русия с основание иска нов световен ред след като по думите на американската пенсия е в основата на този конфликт Ами точно това значи след като според пенсията може да разпалва конфликти по цял свят.Ха,ха,ха.

138

Анонимен

преди 7 месеца

Ходжис, като не е гледал Жириновски през 2019, ще е изненадан. Жириновски (2019 г, канал Русия 1) "Не вземате в предвид ситуацията в Близкия изток. Там ще се развият такива събития, че всички ще забравят какво е Украйна. Вървим към Трета световна война. Иран не е Виетнам или Северна Корея. И не е Косово. Там ще се случат най-ужасните събития."

137

Анонимен

преди 7 месеца

Поредния изпаднал грантаджия.

136

Презадоволени

преди 7 месеца

Украйна не била на първа страница? И Русия е виновна? Инфантили и лицемери. Ами планирайте си войните и статиите, нахвърлете си план. Или папагалщината ви е много, или глупостта ви прелива. Презадоволени и нахални.

135

Жертвичка анализатор

преди 7 месеца

Ама много глобална власт имала Русия! Нали загиваше, фалираше, изчезваше, Путин умираше, трепереше и боледуваше? Сега, космически заговори имало.

134

Анонимен

преди 7 месеца

Точен анализ на генерала. И на слепите и глухите е ясно, че е така.

133

лицемери и двуличниц

преди 7 месеца

Оръжието което Запада подарява ня Украйна, сега било в Газа. Бизнес и кражба, на гърба на тези които слушат папагалски изказвания. Естествено, Русия им е виновна че са подмолни търгаши и лицемери. Да питат новия си най-добър приятел Зеленски.

132

Да помислим малко

преди 7 месеца

Американците се разпореждат със Света както си поискат последните 30 години. Как точно Руснаците пак са виновни?! Всичко е театър за оплячкосването на едни военни пакети с помощи. Кой ли блажи най-много от това ?! Хъм хъм хъм.

131

СПАС

преди 7 месеца

ДОКАТО ХОДЖАТА СИ ПЕЕ ПРИСПИВНИ ПЕСНИ, ОРЪДИЯТА И РАКЕТИТЕ СРИВАТ ГРАДОВЕТЕ НА ХОРАТА..........................ДАЛИ НЯМА ДА НАМАЛЯТ НАСЕЛЕНИЕТО НАПОЛОВИНА, ЩОМ ЗА НЯКОЛКО ДНИ САМО ДЕТСКИТЕ ЖЕРТВИ СА ОКОЛО 2500....................