9

Хахаха

преди 6 месеца

Абре шиптърите не разбраха ли че няма да има промени в конституцията Сърбите не дават! Да не са луди С такива мъки им създадоха мъкедонски язик идентитетот историята. Сега от веднъж да се окаже всичко лъжа Че нито език нито история имат нито сме били фашистки окупатори ..това ще означава края на сръбското господство и братство в СМ. Това няма да стане и от ЕС ще се откажат ако трябва

8

Анонимен

преди 6 месеца

селски лилипути на Путин.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Историята на Македония е променена от евреин по поръчка на американците и руснаците,които тогава са били съюзници.Името му е Самуил Борисович Бернщайн.Самите македонци както и ние сме само жертва и нито те са крали история,нито ние.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Kaкви промени? Да направите от македонците древни алжирци ли?

5

БРАВО

преди 6 месеца

СМР , Албания и Сърбия никога няма да станат членове на ЕС , както Турция .Просто ЕС не ги иска . България има проблем с Шенген - не ни искат от ЕС .Това е реалността драги ми Смехурковци .

4

Претоплена манджа:

преди 6 месеца

и тъй нататък до 2224,когато албанската автономна провинция Скопие промени конституцията си и може да започне преговорите за...Е,никой не знае дали ЕС ще съществува тогава,но все пак... :)

3

Анонимен

преди 6 месеца

Що ни занимават със С.Македония? Та те имат по-малка популация от София... На нас С.Македония без Егейска ни е безполезна и ще си остане такава. Един беден регион, който сигурно е по-беден дори и от северозападна България. Ако искат да влизат в ЕС, ако искат да не влизат голяма работа.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Нас ни излъгаха ПеПе, дано мякетата поне излязат нормални и да не се възползват от надЪпването ни от ЕС.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Пpogължaвaмe Пpoмeнaтa...?