54

Хехе

преди 6 месеца

Да му мислят руснаците! 10 г. ще им се видят като нашето османско "присъствие". Само че при тях ще е китайско..

53

Анонимен

преди 6 месеца

Русия ще издържи,но ние, не знам.

52

Магелан

преди 6 месеца

Шок и ужас.Ха,ха,ха,ха До 5гд.никой вече по света няма да си спомня и говори за Кремълските болшевишки мужици и ватенки и Рашастан.Ясновидството ми дава че 2гд.Русия ще се разпадне като държава и Путин скоро ще бъде при неговия Ментор Дявола и сатаната.А самия Рашастан до Урал ще стане демократична европейска държава.От Урал на изток Китай взима всичките руски земи.Те и така вече почето икономически ги претежават.А в евройската си Южна част някои области ще се появят нови малко държави.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Това е. Рашистите "издържат". Разбирай предпочитат да живеят като животни пред това да живеят нормално в нормален свят. Това спокойствие което беше от средата на 90-те до към 2012-13 ще остане в историята като златните 20 години на земята. Преди това разделения и конфликти, след това също. Причината - слаба русия и ислямистите все още бяха под контрол.

50

Абе то за издържане

преди 6 месеца

Ще издържите, как няма да издържите.Само дето в цивилизования свят се стремят към РАЗВИТИЕ, то не е същото като да издържиш!

49

САМО ПИТАМЕ:

преди 6 месеца

За 10 г. ше влезете ли в Киев?

48

Анонимен

преди 6 месеца

До 70. Е и аз като критикувам евроатлантиците веднага ме заклеймяват като копейка. Апък ако кажа нещо за ЛГБТ или за Тагарев може и в затвора да ме хвърлят:)

47

Анонимен

преди 6 месеца

До 62. Света ( запада) купува и ще продължава да купува петрол и газ и уран от Русия защото за сега нямат алтернатива.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците не трябваше да се хващат на капана на Виктория Нюланд.Тази се води еврейка,но си е чиста вещица и е срам за евреите.Всъщност не точно сащисаните са им подпалили конфликта чрез пропаганди ,а сектантите.При нас същите се мъчат да палят спор между нас и македонците,a ако не успеят ще пробват със сърбите.

45

карачанаков

преди 6 месеца

до 59 вярваме ти и на теб ,, там хората като се съберат не говорят за проблеми,, да едно че езиците им са вързани от водката и друго смеят ли да кажат нещо,очевидно не те е имало по Татово време.

44

БАНко

преди 6 месеца

ЧАК СЛЕД ТОВА ЩЕ ПРИСЪЕДИНИ ОТНОВО ИЗТОЧНА ЕВРОПА !!! ХОРАТА МРАЗЯТ БРЮКСЕЛ !!!

43

Анонимен

преди 6 месеца

Песков и други като него ще издържат. Но обикновените руснаци ще издържат ли и ще ви търпят ли? 5-10 години загубено време за тази огромна държава. За 5-10 години, светът ще забрави, че е купувал газ и нефт от Русия.

42

Анонимен

преди 6 месеца

До 51. Просто си разглезено дете и нямаш си понятие кои са най-важните неща в живота

41

Анонимен

преди 6 месеца

До 53. Бях неотдавна в Русия. Не видях нито бой, нито глад. Магазините им са пълни с продукти, които са истински, а не имитиращи като нашите, и в пъти по-евтини. И, за разлика от нас, там хората, като се съберат, не говорят за проблеми.

40

карачанаков

преди 6 месеца

Вярваме ти ПЕСков че ще издържи,ама я като си толкова вещ да ни кажеш кой ще е следващия дето ще пие от оня хубавия руски ЧАЙ или пък дето ще скочи от някой по висок етаж,а що пък да не му се взриви самальота.

39

Анонимен

преди 6 месеца

До 51. Смартфона може ли да е китайски, или задължително айфон? И май китайските коли се радват на много добър прием в Европа. А за другото.... аз съм хетеросексуален.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Щом говорят така значи е не повече от година !При тях е всичко на обратно

37

Itso

преди 6 месеца

Не е лъжа, ще се научат да ядат пилешки крака и нудъли от Китай и пак ще оцелеят, те са си мизерници, така са свикнали, луксът някак не им отива, дори на олигарските им, някак неестествено е да се возят на яхти, мязат на прислуга в собствените си придобивки.

36

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Ако руснаците произхождаха от ромите, ще трябваше да се гордеят, но произхождат от Ал Хамас с полумесец на челата. Горди мюслюмани

35

Анонимен

преди 6 месеца

До 49. А на теб какво ти трябва, освен кола, смартфон и телевизор? За друго не ти достига интелект.