147

Папо

преди 6 месеца

При положение,че вече половината население на това държавно творение РСМ, са етнически албанци , много ме съмнява да са гласували че Сърбия им е пръв приятел.

146

Дедо

преди 6 месеца

Че кой се интересува от тия чукари с големина на плевенска област, без излаз на море.

145

Сериозно

преди 6 месеца

ли, някой наистина плаща на тези статистици!?! "Представителна извадка от 1003" ??? Аз днес през Морската да мина, ще намеря повече наркита и пияндета, дето "представително" ще изложат мнение :)

144

Анонимен

преди 6 месеца

Не на България, долу игото на ДС и прехода на мутрите. България е заплаха за българите

143

Анонимен

преди 6 месеца

Българя не заплашва сосбтвените си територии и хоря, това са глупости. Македонците са българи! Удивотелен!

142

Анонимен

преди 6 месеца

Макетата и хохолите много си приличат по ината и плиткоумието. И затова няма да се оправят. Едните ще бъдат претопени от албанци, а другите ще изгубят голяма част от държавата си.

141

Анонимен

преди 6 месеца

Добре, това е резултат от нашите нацита!

140

Анонимен

преди 6 месеца

Ми нормално. Сега е моментът да спретнем и ние една война, дет се вика. С братята македонци и сърби. Дотам ни докараха! Сърбите сме ги клали вече, ама тогава имахме оръжия. А сега може и с дронове от ЕМАГ да ни превземат, кой знае.....

139

Хахаха

преди 6 месеца

Голям майтап са макетата Празнуват някакви празници през октомври на събития от преди 120 години като илинденското въстание Или пък акциите на шумкарите сърбомани среку бг части в македония ??? Е как е възможно да обявиш за национален празник събития Което са се случили по време през което е нямало такава държава македония? Макетата са единствени по рода си в целия свят

138

Гуганов

преди 6 месеца

Така е

137

Анонимен

преди 6 месеца

Същото като Рассийската Федерация,пръкнала се на този свят на 25 декември 1991 година. Езикът им присвоен,писмеността подарена,произходът откраднат от Славянска Рус,нямаща нищо общо с финоугурите от блатата край Москва, История измислена с декрети и укази. Общото помежду им е ,че и двете ментета твърдят за македонският произход на Кирил и Методи и невежеството,че братята са създали кирилицата.

136

ФАНТАЗИЯТА ИМ ЛЕТИ

преди 6 месеца

ЗА ДА ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ СЪРБИЯ СИ ИЗМИСЛИ ЦЕЛИ ДВЕ НАЦИИ - ШОПСКА И МАКЕДОНСКА...

135

Анонимен

преди 6 месеца

ТОЛКОВА ИМА ДНЕС МАКЕДОНЦИ КОЛКОТО И ТРАКИЙЦИ И МАИ...

134

Анонимен

преди 6 месеца

България има грях към Сърбия, например че заедно с Австрия при Окупацията през първата световна избиват 27 процента от населението на Сърбия. НО ПОСЛЕ СЪРБИТЕ ИЗБИВАТ ОГРОМЕН ПРОЦЕНТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО В СЪРБИЯ И МАКЕДОНИЯ, МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ 27 ПРОЦЕНТА ЗА ДА ГО ОБЕЗБЪЛГАРЯТ. БЪЛГАРИЯ СЕ Е ИЗВИНИЛА ЗА ТИЯ 27 ПРОЦЕНТА А СРЪБСКИТЕ РЕПРЕСИИ ТЕКАТ И ДНЕС ЧРЕЗ СКОПСКИТЕ ИМ ПЕНДАРКОВСКИИ МЕКЕРЕТА.

133

Анонимен

преди 6 месеца

Тия са шизофреници.Може би навремето там са се заселвали само болни от шизофрения и са нацвъкали много деца и така се е появила държавата им.

132

Анонимен

преди 6 месеца

Днес македонизма се спонсорира от запада и това е днес тук и сега и запада да не се прави на улав!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! има огромно морална отговорност пред българския народ за безобразията по коткане на македонистите

131

Анонимен

преди 6 месеца

Социологическата агенция е сръбска. Медиите са сръбски. Пропагандата е сръбска. Какво остава за клетия народ. Там да си останеш българин е все едно в Киев да казваш че си руснак. Целия ти род понася всякакъв тормоз.

130

Анонимен

преди 6 месеца

Пропагандата добре си е свършила работата.

129

Анонимен

преди 6 месеца

БЪЛГАРИЯ НА ФАЛШИВАТА НАЦИЯ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ ЩОТО ИМ РАЗКРИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТИТОВИЗМА ПО ИЗГРАЖДАНЕТО ЧРЕЗ ДИСКРИМИНИЦАЯ, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, РЕПРЕСИИ, ПОКАЗНИ ПРОЦЕСИ И БЕЗСЛЕДНИ ИЗЧЕЗВАНИЯ, ФАЛШИВА ИСТОРИЯ И РАЗБИВАНЕ НА ПЛОЧАТА НА ЦАР ИВАН ВЛАДИСЛАВ РОДОМ БЪЛГАРИН ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ НА ФАЛШИВИЯ ИМ БЕЛГРАСКИ ИДЕНТИТЕТ. ЕДЕН МЕЛЕОН ПРОГОНЕНИ В БЪЛГАРИЯ ПЕТСТОТИН ХИЛЯДИ ИЗБИТИ ОТ СЪРБИТЕ.

128

Анонимен

преди 6 месеца

Проучването е направено сред сръбското малцинство в Скописка Черна гора хахахахаНАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ СА СРЪБСКИТЕ ШПИОНИ СТЕВО, МИЦКОВСКИ И ЗАЕВ.