110

Анонимен

преди 6 месеца

В момента най-големи продажби има китайският джип Tank500 на Great Wall Motors.

109

на Чепа на Зеленски

преди 6 месеца

ще се возят руските чиновници..ха.ха ха ха

108

Анонимен

преди 6 месеца

До 99. Пич, какво ти става? Скоро бил ли си на психиатър?

107

Хххх

преди 6 месеца

До 102Ама не си ..сега просто си изпълняваш насоките от посолството и им голапаш...но важното е да ти харесва идагълташ

106

Анонимен

преди 6 месеца

В СССР 2.0 върви състезание вече втора седмица - кой дилър ще продаде първи новия москвич 6. Има и награди. К сожалению, продажи нет... До този момент - нула реализирани бройки. От предишния модел продадоха общо 6, от които 4 се развалиха първия месец и имаше сервизна акция.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Не е достатъчно, забранете пак носеното на дънки и минижуп!

104

Анонимен

преди 6 месеца

Каква е причината непрекъснато да ни осведомявате с какви коли пътуват руските чиновници ? Това важно ли е за нас ?

103

Боби

преди 6 месеца

До Shark Москвича мисля е Китайски лицензен вариант на Мицубиши или от там е тръгнал. След налагане на санкциите от "Запада" основно изискване за руснаците остава 100% локализиране на производството в РФ. Няма значение какви са корените на автомобила всички защитни таксички ще паднат като локализираш автомобила в РФ - от там и изключително конкурентна цена.

102

Shark

преди 6 месеца

Цяла Азия си кара техни коли, произведени по лиценз на японски или корейски модели. Това важи и за азиатската част на Русия. Китайците също напреднаха при автомобилите. Европа скоро може да гризне дръвцето и при износа на автомобили. Ех как ще им намалят цените тогава.

101

КИМ ЧЕН ЕЙН

преди 6 месеца

Ами време е и за оня списък с прически - разрешените за дами и разрешените за мъже - всички други неолиберали и загнили *** в сибир на лагер..

100

до Ристо 102

преди 6 месеца

Ми давай , направи го сега ! И света ще бъде едно по-добро място !

99

Ристо

преди 6 месеца

Значи ако бях рушлляк и мой царь-батюшка се казваше владо Путтков щях да се хвърля от мавзалея надолу с галавата пряма на паветата на красная плошчад в мацкве!!!

98

Анонимен

преди 6 месеца

И правилно правят, затова имат промишленост, а не като нас всичко внос

97

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

А мерседес? Вожда Путин нали направи оглед на моста Керч с личния си мерседес, проблем има ли?

96

Анонимен

преди 6 месеца

Нали не искате москвич и лада, иската бмв и мерцедес! Е, сега ще каратe колела. Скоро няма да има бмв и мерцедес, ще има само Ферари, S klasse а "народните коли" ще оставят само марката Бентли да го купуват богатите, клиенти ще има. Останалото население ще кара колела и тротинетки. Москвич и лада ще карат в Русия, и не само москвич и лада, и Zeekr, BYD, AVATR, VOYA, Volvo и десетки други марки и електрички и бензинови каквито си искаш. А за колело с кош за децата ще ходите на интервю в банката за кредит, щото вече такива са към 10 хил евро.

95

Анонимен

преди 6 месеца

Урсула от трибуната на Европейския парламент: "Да глобал маркетс са заляти с по-евтини китайски електрически коли. Техните цени са кептнати артифишали лоу заради хюч държавни субсидии. Зис из дистортинг нашия пазар".

94

Димитър Илиев

преди 6 месеца

Някой да е забелязал наш Костя в автосалон на Москвич или Уаз, да пазари модел? Защото аз преди известно време, в центъра на Варна съм го виждал с гаден Volkswagen... Що така бе Костич?

93

Анонимен

преди 6 месеца

HiPhi и Zeekr официално започнаха продажбите в Германия. От тогава в немското интернет пространство блогърите задават въпроса - защо Zeekr X има по добра комплектация от BMW X5, а струва с 30% по-евтино.

92

Анонимен

преди 6 месеца

Дет се вика три месеца по-късно руката Лада не пали.

91

Анонимен

преди 6 месеца

Ако пали значи не е руска.