34

Анонимен

преди 6 месеца

Днес цените нямаха промяна!

33

ХоХо

преди 6 месеца

Това с меаците за постъпления от Лукавия Оил ми прилича на нещо средно м/у "Сън в лятна нощ" и "Гладна кокошка просо сънува"

32

Анонимен

преди 6 месеца

С таксите от Лукойл можем да напълним бездънните си джобове.

31

Доообре

преди 6 месеца

Искаме втори Лукойл,че и трети.Ще имаме приходи, приходи, приходи. Какъв живот ще бъде само .........те тогава няма да можем да си опазим границите.....но ще ги подбираме желаещите.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Хаха...Бойко има опит с тези работи. Направете път на професионалистите...

29

Гларус небесен

преди 6 месеца

Тия си правят сметки без кръчмар. От месеци лаят че Лукойл имал свръх печалба ама я криел. Голата истина е че смятат цената на петрола по 60 долара, тавана определен от Г7. Такава цена няма! Химера ,мечта. Още повече че и Путин забрани да се продава на тавана. Лукойл ще спре производство и толкоз. Търдашите от Турция потриват ръце да ни овладеят пазара. Същия тоя руски нефт, рафиниран в Турция и на двойна цена. Гърция която е в положение в което ние ще изпаднем скоро дизела е 1.8 а бенза 1.9 ЕВР

28

ъъъ

преди 6 месеца

Когато политиците почнат да се бъркат в бизнеса, обикновено той фалира.

27

анонимко

преди 6 месеца

А с американската централа в Марица-изток,със сигурност ще излезем и на печалба на държавния дълг!

26

Приказки за лека нощ

преди 6 месеца

са това. Нищо не можем да покрием с пари, които не сме взели все още и не се знае колко ще вземем, ако въобще.

25

антинобелист

преди 6 месеца

Да е жив и здрав президента Радев. Той е неоспоримият кандидат за призовото място в годишните антинобелови награди. Радев е единствения в света президент на държава , който протестира защото държавата в която е президент ще получава повече пари. Евала, ти си моя човек...от клуб Мазохист, нихилист, комунист,путинист.

24

Алекс

преди 6 месеца

Мечтите за таксите от "Лукойл' ще си останат мечти.Тези пари няма да ги видим.След изборите темата рязко ще се забрави.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Те Нефтохима го продадоха на времето нали? Как да го ползваме сега, като е продаден... Първо трябва да се отмени продажбата. И после вече слагаме Малтин Димитров за управител и готово.

22

токмак

преди 6 месеца

Ако съберете и таксите за наем от военните бази на американците ще има много милиарди в излишък. Ама не можете да ги пипнете щото сте им роби на хранилка.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Цялата политическа класа за последните 30 години е виновна , че раздаде всичко и дори не е кадърна да си събере данъците , ако всички корпорации и монопли си плащаха всичко , минималната щеше да е по 2500 евро , и щяхме да имаме по не 5 магистрали .България си е самодостатъчна , само златото което вадим да остава при нас , пак ще сме добре .Извода е , че политическата класа трябва да е на друго място , не в парламента .

20

Анонимен

преди 6 месеца

По-скромно с рекета трябва. Изпълнимо да е. Да извикат Маджо или там хората с опит за съветници. Тези нямат квалификация по въпроса.

19

Анонимен

преди 6 месеца

По изгодно би било Лукойл направо да превежда всички приходи от рафинерията в Бургас по бюджетната сметка, а Асен да и разпределя вече оттам. Разходите да са за сметка на руската компания. Мисля че така е и най-справедливо. Не разбирам защо си играят с тези "такси" и "свръхпечалби".

18

джо

преди 6 месеца

Анонимник ,ако държавата национализира и златодобива , ама нейсе там са братята канадци, тяхното грабене не се вижда.... Да вземат да се огледат на баце хората и да карат наред. Само ,че имам съмнение за набиране на канчетата свише....

17

Анонимен

преди 6 месеца

Тя рибата още в морето ама тия предварително слагат тигана и се редят до масата!

16

Алов

преди 6 месеца

Б-я заслужава Лукойл да го запалят и да се оправят нашите политици.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Ако държававата национализира Лукоил, България ще стане една от най-богатите държави в Европа и света!