94

Факти

преди 10 месеца

Израел на няколко пъти сключват примирие с Хамас и вдигат блокадата на Газа - последното основно примирие е през 2012 година. От тогава Хамас какво правят - строят нови подземни тунели за контрабанда, вкарват оръжие и провеждат терористични атаки на територията на Израел. Мое лично мнение е, че Израел са били достатъчно търпеливи през последните 17 години с Хамас и е време да видим как войниците на алах ще се справят с истинска армия.

93

Правда

преди 10 месеца

Отговарям на 77! Истината е че Израел НЕ избива цивилни а това е измамна клеветническа пропаганда на ислямските терористи, лъжливо наричани Палестинци, които непрестанно лъжат, клеветят и обвиняват Израел за своите престъпления като нелегална окупация, военна инвазия, терор, убийства на цивилни, геноцид и др които само нечестиви корумпирани слуги на дявола неморални врагове на Бога като ислямските терористи вършат срещу Бога и Неговия свят народ Израел, срещу истината правда,човечеството и мира.

92

Правда

преди 10 месеца

Бог е на страната на правдата с Избран Сиб свят народ Израел срещу всички злодеи - нечестиви корумпирани крадци лъжци убийци и др.безбожни слуги на дявола каквито са всички антисемити- нацисти, комунисти, ислямисти и др.терористи престъпници срещу човечеството и врагове на 1!Истинен Бог на Израел, така че войната на ислямските тертористчни групи като Хамас Джихад, ИДИЛ Хизбула и техни престъпни режими като Иран Палестинския автономия Сирия Турция е срещу Бог, а само 1 Негова Дума ще ги погуби!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Евреите вземат земята от ханаанците, римляните я вземат от евреите, арабите я вземат от римляните, мамелюците я вземат от арабите, османците я вземат от мамелюците, британците я вземат от османците,накрая арабите и евреите пак я вземат от британците и делят до ден днешен. Само дето 'окупираните' араби всъщност са окупатори на земята, а 'местните' евреи не са били местни от над 500 години. Никой не опитва да живее с другия, а са братовчеди.

90

Истина

преди 10 месеца

Има само 2 страни във войната на злото срещу доброто - ислямските терористи са на страната на дявола затова вършат зли беззаконни дела като пожелават, лъжат, клеветят, убиват невинни от немюсюлмански народи, цел ислямистите да ограбват все повече чужди земи незаконно както ислямските арабски терористични обединени в Палестинска автономия и съучастници от Иран Сирия Ливан Турция и др.водят нечестива война срещу 1! Истинен добър Бог и Неговия Избран народ Израел и всички праведни са с Него.

89

Анонимен

преди 10 месеца

Иронично, но Израел май е единствената европейска държава останала в близкия изток. За сметка на това, арабите скоро ще имат поне 5 свои държави в Европа до 20 години. Швеция, Белгия, Германия, Франция, Британистан. Айде в Швейцария и Австрия ще е споделено между косовари и араби.

88

Защо Всички се Праят

преди 10 месеца

на Ударени, че Господ Бог Лично Гласува Вот на НеДоверие на Юдеите, както и Ясно си е Казано в Евангелието на Солунци в Самата Библия: "в Юдея... и Господа Исуса убиха... и Богу не угодяват, и на всичките человеци са противни"?! От това Време Още - Юдеите НЕ са БогоИзбраната Раса и тя Става Бялата - Дарена с най-голяма Интелигентност, най-голяма Красота и най-Голяма Атлетичност! Защо БогоХулствате и Лъжете като и Бибията ПреИначавате?! Господ Казва - Синагогата - това е Храмът на Сатаната!!

87

Анонимен

преди 10 месеца

Хахахахаха, ей го де отива оръжието от помоща за укрия, у хамас, видяхте ли къде го продаават укрите, хахахахаха, бързо придобиха хамас 10-тина хиляди ракети а зеленото нарко при,бра парата, израел издуха супата, ахахахахаха.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Ако Китай беше зад Израел, можеше да се напише, че Израел има най-могъщия съюзник. Другото е нонсенс. САЩ са буквално никой в момента. Чудят се как да си опазят базите в близкия изток.

85

Анонимен

преди 10 месеца

Войната се води от човеците , най-страшното оръжие е човека..

84

Анонимен

преди 10 месеца

Абе пацифист..Хамас е официално избраното правителство от палестинците в газа. Как да изчистят терористите, като ще бъде геноцид? Там трябва с поколения да ги образоват от раждането им. Затова Египет също вдигна ограда към газа и отказва да приеме дори и един палестински арабин. Не случайно нямаше и все още няма нито един протест срещу терора и джихада, затова и заложниците са още в газа. Самите араби от газа са радикални и затова не си говорят с тия от западния бряг и не признават палестина

83

Анонимен

преди 10 месеца

Да убиеш 1300 жени и деца на фестивал и в къщите им...го наричате 'смях'??? Смешно ли ви е???

82

блестящо казано

преди 10 месеца

"Спекулативният дух на еврейството от векове пакости на човечеството изобщо. Тоя дух всъде е създавал омраза сред хората, безверие, морално разложение и родоизмяна сред народите. Тоя дух на спекула и отрицание е създавал и създава сред обществата и народите недоволство, спорове, конфликти, войни и злополуки." НВ Цар Борис III

81

Пацифист

преди 10 месеца

Не подкрепям никого ,но Газа трябва да се изчисти от терористи. Израел ги е страх от военни жертви и не влизат вътре и да чистят само терористи и бомбят всичко наред.Може би една миротворческа коалиция водена от САЩ да влезе и да чисти радикалите или да се предадат ,но после да остави Газа на палестинците и да ги признаят като държавица там някак и да спират да се убиват ...

80

Извинете ме

преди 10 месеца

но ако Израел е Ядрена сила, защо тогава е Единствената такава Държава, която Не е подписала "Договорът за неразпространение на ядрените оръжия"?! дори Путин е с Подпис, а той е както знаем от медиите - всякакъв, да не повтарям Епитетите им!

79

на везните

преди 10 месеца

Аз предпочитам Израел пред ислямистките терористи.

78

Христо Христов

преди 10 месеца

До 78 "... Нали и руснаците искаха да използват ядрено оръжие срещу Украйна, " - пак чел, не разбрал. Типично за неграмотен евроатлантик.

77

Банкеръ

преди 10 месеца

Мошетата,като Ядрена сила биха я използвали за да се заличат.Очертава се партизанска война в развалините и Израелските командоси ще понесат значителни загуби.Съответно загубите на Палестинците ще са по 10.

76

пияница мистик

преди 10 месеца

До Анонимен 74 === Уж четете и коментирате новините, ама какво точно четете не ви знам. Май само заглавията :))) Нали и руснаците искаха да използват ядрено оръжие срещу Украйна, ама САЩ ги предупредиха да не го правят, че ще има сериозни последици за тях след това. И аз се чудех как така ще мятат атомни бомби, като конфликта е до руската граница. Оказа се, че има тактически и стратегически ядрени бомби. Стратегическите са огромни с по 10 бойни глави и унищожават цял град, тактическите са малки

75

Демократ либерал

преди 10 месеца

Защо Израел избива цивилни?!