12

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 10. Ти па кво пращаш хората нанякъде бе ? Кой си ти бе ? Къф си ти бе ?

11

Анонимен

преди 6 месеца

Тия да не се жулят при тия "адаптирани" произведения ?

10

Анонимен

преди 6 месеца

До ниганиганигаПа ти си бегай у Русия, недей стоя тука да ти пречат.

9

Анонимен

преди 6 месеца

?

8

В западната...

преди 6 месеца

...кинематография това е традиция още от времето на Чарли Чаплин. Ги де Лорм, актьор и каскадьор режисира всички сцени езда, класическа фехтовка др.екшън сцени на Жан Маре и Жерар Баре в "Тримата мускетари", "Капитан Фракас" и още десетки незабравими ленти.Рикардо Пизути е любимецът на Бъд Спенсър и Терънс Хил в търкалите в екшънкомедиите за бандюги и спагети. Нелло Мазафини е неизменно до Дж. Джема в "Сбогом Гринго","Един пробит долар", "Револвер за Ринго" и пр. Факир на стрелба, езда, бой.

7

до 2

преди 6 месеца

Този "експерт" притежава също и координаторка на интимните сцени, която толкова добре ги е координирала, че има и отрок от него. Да го наемат. Нищо че има вид на бик от корида.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Е той Баце нали купи барселонската опера заедно със земята ?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Върррхът!!! Гениално, професор Гучев!!!

4

Анонимен

преди 6 месеца

С презервативи или направу всичкото "бешамел" у купичкатъ???

3

МОЖЕ БИ било НЕ ???

преди 6 месеца

Когато става въпрос за позволени и непозволени докосвания на сцената или когато се заснема филм, не е логично да се казва "Може би". Редно е да се казва "Да" или "Не". В реалния живот искрено казаното "Може би" в никакъв случай не означава "Не". Просто момичето иска да ти каже, че е още много рано да реши дали ще бъде интимна с теб, защото още не те е опознала. Когато хитруша казва "Може би", това означава, че е готова да каже "Да", ако получи от теб някаква изгода, каквато си е наумила.

2

Симитли

преди 6 месеца

Мога да предложа на Барселонската опера истински експерт в областта, при това притежаващ недвижим имот в града!

1

ниганиганига

преди 6 месеца

Днес в операта, утре и в спалнята ви! Днес ви казват къде да пипате, утре с кой пол сте и с кой да си лягате! Добре дошли в новата европа..