23

ПроСоТо

преди 6 месеца

...траели са си за това,че Гагарин не само НЕ е първия космонавт,но и изобщо не е летял в космоса...Те за това съветските кпсс-дерибеи го ЛИКВИДИРАХА !..Да не пропее без да иска..ЗАБЛУДАТА на "масите" по онова време беше жизнено необходима и за САЩ и за СССР...Ама какво да ти разправям?..По-добре да приказвам на стената..

22

ПроСоТо

преди 6 месеца

До Реалист...Знаеш ли "реалисте",сред вас имя отчайващотъпи създания...Изобщо не заслужавате да ви се обръща внимание..Защо?..-Защото каквото и мнение да изкаже човек с/у любимите ви "краваристанци",веднага го обявявате за "нещастен русофил"..Няма да се занимавам повече с теб,защото не си заслужава..Само ще ти кяжя две неща:..-Първо:-НАЙ-СЕРИОЗНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ,ДОКАЗВАЩИ че аферата "Аполо" е ФЕЙК,са направени ОТ АМЕРИКАНЦИ !!! При това-учени..А руснаците са си траели,защото и ония са си траели

21

ПроСоТо

преди 6 месеца

иначе,веселба :..-Обърнете внимание на снимката !..Какво ви прави впечатление?..-Ами черните непрогледни сенки на неосветените "елементи"..И резонно,там няма атмосфера,която да разсейва светлината...Но о ЧУДО!..-Лицевата част на "великия краварски първопроходец" си е ОСВЕТЕНА до степен,в която се виждат и най-малките подробности . Не е ли това чудо на оптиката?

20

ПроСоТо

преди 6 месеца

"Тея" ?...Добре,направете следния експеримент:..-Търкулнете една футболна топка..Ритнете я яко !...Какво ще стане?..-Ще се промени периода й на въртене?..-НЕ !..Ще се промени треакторията й и ако ритника е достатъчно силен,тя ще излезне от игрището...АКО е имало такъв мощен сблъсък "Земя-Тия",то Земята щеше да се прехвэрли на елиптична орбита !..Но тя кротко си се търкаля по кръгова...Е?

19

Истината

преди 6 месеца

Луната всъщност е изоставен космически кораб от изключително напреднала цивилизация, тип 4 най-вероятно от скалата на Кардашев, и всички приказки за това, че е естествен спътник/ естествен космически обект, са лъжи, просто НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЕТЕ!

18

bl

преди 6 месеца

"Вярвате ли че тази снимка наистина е правена на луната?" ... Разбира се че не.От ракурса и пикселизацията на снимката веднага става ясно че е заснета на Марс, използвайки протонен телескоп насочен към Луната с максимално увеличение по време на перихелий.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Лили Иванова нека каже дали е вярно, все пак е жив свидетел.

16

Анонимен

преди 6 месеца

до 16 Снимката е от пустинята невада в САЩ, а операторът е работник от Холивуд.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Вярвате ли че тази снимка наистина е правена на луната?

14

До 5

преди 6 месеца

Прекалено оптимистичен срок даваш

13

Анонимен

преди 6 месеца

В същото време, анимацийки и фотошоп снимки, по всички документални филми.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Много ме кефят как определят някакви си там милиарда години, какво причинява черната дупка, разстояния, как се е образувала вселената и др.

11

bl

преди 6 месеца

"Значи преди 52 години за последно ходили с онези древни технологии, а сега с новите технологии " ... случва се. В упадък сме като цивилизация. Имахме и свръхзвукова гражданска авиация, а вече нямаме. По-лесно е да се правят лъскави телефончета а и печалбата е по-добра.

10

Анонимен

преди 6 месеца

я е тъй, я е иначе.

9

тиа па

преди 6 месеца

това дреееевните македонците са го установили преди 1000 г. бе , алооо ! има документи за това .

8

Анонимен

преди 6 месеца

Kраварите ходили на Луната? Значи преди 52 години за последно ходили с онези древни технологии, а сега с новите технологии не се наемат и един път да кацнат???? Жалки са...

7

Анонимен

преди 6 месеца

dd

6

Междувременно..

преди 6 месеца

в БАН си бъркат в носа и правят ваксини с горени костилки

5

Анонимен

преди 6 месеца

Бриджит Макрон не се пъне да подскача по сцената, правейки се на гергьовско агне и лъжейки за възрастта си.

4

Qwerty

преди 6 месеца

Долу-горе толкова ще отнеме и завършването на магистрала Хемус