37

Анонимен

преди 6 месеца

еее голям кеф беше да се пърди на 2ра с 15км/ч

36

Анонимен

преди 6 месеца

Някога имаше контролни пунктове на КАТ с изградени канали на всички главни пътни артерии..

35

Димчо

преди 6 месеца

А бричките дето опушват кога?

34

Щерю

преди 6 месеца

- Пък уж не ставали чудеса, а-а! А-а...

33

БЪЛГАРИН

преди 6 месеца

ЗАЩО САМО КОЛИТЕ ,А МОТОРИТЕ КОИТО ВДИГАТ ШУМ ДО НЕБЕСАТА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО И ТО НАРОЧНО ЗА ТЯХ НИТО ДУМА

32

aaa

преди 6 месеца

Половината пистови мотори няма да го минат този тест.

31

Анонимен

преди 6 месеца

аууу колко са ефективни 17 на 2000... по-малко от 1% А я да видим тия актчета дето са ги напраскали на 17 човека дали случаЕно ще минат съда? Едва ли, даже и обезщетения ще плащаме сигурно ако са достатъчно грамотни.

30

най-после

преди 6 месеца

време беше!!!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Понеже живея *** централно място, блока ни е в центъра, то да те е страх да си отвориш прозореца нощем да се проветри, от бучене и навиване на гуми, плаша се! Дори и на затворен прозорец! Легнал съм да си почивам и изведнъж пишлегааар ми надува гуми и бучи! Как човек да се отпусне и почива! Съд за такива!

28

аС

преди 6 месеца

A среднощните мотоциклети, кога ?

27

Анонимен

преди 6 месеца

А защо само по време на акция...........или всяко чудо за три дни.

26

Нафталин Иванов

преди 6 месеца

Пълен смях, пак отчитаме дейност, а тези който пушат на умиралка черно и бяло

25

То хубаво

преди 6 месеца

обаче колко са спрели с тези пушилници? Кълба от дим и никой нищо не казва нито ги санкционира - при тях е по-вероятно да са технически неизправни

24

Анонимен

преди 6 месеца

Айде поуспокойте се. Хитър програмист съм- карам комби с над 700 коня. Сещате се на коя немска марка. RS6 с 2 детски столчета. На 2 години кола. Реве като звяр. Ама фабрично е направена така и не го изрязвам из квартала да дразня хората. Глобяват ви с разните там талиги Е60ки, Е46ци, дето нямат душа, ама ги карате с прави тръби да оревават света... Има разлика от звук до звук...

23

Съвременният младеж

преди 6 месеца

Купува си Мерцедес по възможност с 100000 конски сили, нищо че едва свързва двата края , тупне гаджето на първата седалка, тури слънчевите очила, татуира се като блоков лист, навие гуми през центъра, газ до дупка и яла маааА вижтеее, бабаит съм

22

Телк-а

преди 6 месеца

Мечта ми е. Спират ме, автомобила ми бил шумен, спират го от движение. Чудесно. Като трудно-подвижен ходя и до магазин, аптека, лекар с автомобил. Налага се с таксита. Касови бележки ще набавям всеки ден - за по около 50 лева дневно. Ама аз въпреки, че съм инавлид имам и социален живот - приятели, събития, посещения, почивки. Да ги направим 100 лева дневно. Касови бележки ще има. И отиваме в съда. И там става весело. Бе ще търся 3000 лева обещетение за месец, 2000 да ми дадат ми е добре.

21

До Кера

преди 6 месеца

Май си прав. Това май е универсален проблем за Търново и в цялата страна е най-изразен при нас, не знам защо... След 8 се напълва с кел.еши на БМВ-та и Алфа Ромеота без гърнета, които тероризират града и булевард България до 1-2 през нощта...

20

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 16 Човека иска да каже че една кола или мотоциклет може да се форсира и така да издава повече шум от колкото ако се движи нормално. Това може да се прави с двигателя дори при спряло превозно средство.

19

Спокоен

преди 6 месеца

В градска среда, при сравнително спокоен трафик, не съществува възможност да се измери коректно шум от дадено МПС. Просто ще падне в съда.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Пичове ако много ви тормозят такива бръмчалки и полицията не прави нищо тогава взимате нещата в свои ръце. Гумите и стъклата са особено податливи.