5

Д-р Менгеле

преди 6 месеца

Електронни рецепти, че да се знае на кой лекар, какъв бонус му се полага. То лекарството не става, ама изписвай от тях, че най-голям бонус дават.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Е така е всичко в Бг е ^блестящо^, а сега и без лекарства, ще се стои, ще се чака в болници, поликлиники, аптеки, опашките са на мода, ако се дочака. Ами избор няма, тук е Бг, на мода са е-рецепти, тук не е Швейцария, където единствено и само хартиените рецепти са на мода, е много са изостанали, горките, що не се дигнат, да искат и те е-рецепти.

3

Пенсионер

преди 6 месеца

Днес отидох да си взема лекарствата по електронна рецепта. Аптекарките по местата си стоят и гледат . Вътре 7-8 човека стоят и чакат. Попитах какво става ? Срив на системата. Изпушех на вън една цигара и пак същото. Утре пак.

2

Пациент

преди 6 месеца

И сега кой ни прави агресивни, нас пациентите????????? че в събота не можех да си взема лекарствата, а вчера трябваше да бягам от работа за ел.р.. И после питате защо пsуваме, ругаем и бием

1

Анонимен

преди 6 месеца

Направихте хората на луди,некадурници!Нищо не вие подготвено.Става въпрос за животоспасяващи лекарства.Всяко забаване води до усложнения,но какво ви пука.За вас има всичко.Сетихте се за нововъведения в разгара на вирусни инфекции.Лятото висяхте по курортите.